Sorry jos viivähdin …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 38 Sorry jos viivähdin …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Puhuin puhelimessa välillä Suomea. Ei ne ihmiset aina muista mitä kello täällä on, mutta mä olin hereillä eikä nukuta vieläkään.

Prinsessa sanoi ensikohtauksestamme toivuttuaan, että olisi hyvä käydä parturissa – olin leskeydyttyäni ajatellut, että on kiva antaa hiusten kasvaa, jos minusta tulisi vaikkapa myöskin vaeltava runoilija niin kuin Eki, kun meillä on muutakin yhteistä, etkun puheitamme on vaikea 1) ymmärtää, 2) kommentoida ja 3) keskeyttää. Sen lisäksi tykkäämme molemmat samasta asiasta: Itsestämme tietenkin. Ihan totta.

Partaan prinsessa ei puuttunut, mutta lähimmäiseeni kohdistamissani lähentelyissä (joissa pyrin tietenkin kokovartalokosketukseen) työnsin tietenkin nenäni joka paikkaan ja sain kuin sainkin semmoisen käsityksen, että paljas on poikaa. Niin sitten eräänä aamuna sanoin peilikuvalleni että moi-moi – ja siitä alkaen olen ollut erilainen, parraton mies.

Mulla on muuten hauskaa nyt. Laadusta en mene takuuseen.

Marjatta kuuluu lihan lempijuttuihini – eiks’vaan olekin suloista että tuolleen saa seksiä. Ja vielä parempaa, jos joku saa siitä or… eeehhh.