Sori blues

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä devspain
devspain Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
blues kirjoitti:

Olisikohan unohtunut kiinteistoilta rakentaa tilat noille roskalaatikoille?…tuossa kuvassa se on tukkinut jalkakaytavan.

Ai vielä se. Sori blues, mutta jos kaupunki olisi nyt erityisen huolestunut siitä, että se loota tukkii jalkakäytävän, niin samassa rysäyksessä pitäisi varmaan sitten katkaista sähköt meiltä tämän alueen asukkailta.
Tuossa (kuvassa ei ihan näy) on molemmin puolin meinaan sähkötolppa keskellä käytävää. Ja tämänhän kaikki tietävät, että F:ssä sekä koko Andaluciassa ja olisiko jopa koko espanjassa, jalkakäytävät on tukittu mitä ihmeellisimmillä ”historian monumenteilla”.

Jos ei roskiksella, niin sähkötolpalla tai puhelinpylväällä ja vielä yleisemmin nykyaikaisella betoniporsaalla/rautatapilla. Onnekkaimmat jalankulkijat saavat esteekseen ainoastaan ravintolan pöydät ja espanjalaisperheen kymmenen hengen voimalla keskenään turisemassa, joita ei kiinnosta väistää toisten tieltä.

Näitä kahta viimeksi mainittua en olisi häätämässä pois, mutta jokin vika tuossa kaupunkisunnittelussa on.

Olisin alunperin odottanut kaupungilta sitä älykkyyttä, että jos säästöjä halutaan, niin ne lootat keskitetään samaan kohteeseen. Poistamalla ne tulee se ongelma, että jätettä on yli äyräiden ja säästö menee siihen kun ”roskakuskit” keräilevät tavaraa ympäriltä. Minä en ole sitä vastaan, että niitä keskitetään. …vaikka meidän alueella en ole koskaan edes kuullut roska-auton meteliä saatikka että siellä olisi ollut haju-haittoja tai ”sopimattomia eläimiä”.

Tämä kaikki juontanee juurensa siitä (en tiedä vaan arvaan!!), että kaupungin jätehuoltosopimus meni vaalikauden alla uusiksi ja nyt uudet systeemit ovat ottaneet tuulta purjeisiin. HEH: Olisipa mielenkiintoista kuulla ”sen toisen puolueen” mielipide asiaan 🙂

Odotan innolla kommentteja teiltä muilta FueGORILLAlaisilta, miten teidän alueella on jätehuolto hoidettu -huononeeko vai paraneeko? -onko teidän nurkalta hävinnyt lähin roskasäiliö? Vai oletteko saaneet kenties ekologisen roskan- ja hajunpimityssaarekkeen aivan naapuriinne? -sen jonka tyhjentämisessä ja pesemisessä menee enemmän aikaa kuin sen vanhanmallisen ja sen jonka kustannuksella puhutaan luonnonsuojelusta ja ties mistä ja sen minkä monttujen kaivamiseen taisi mennä nekin rahat, joita olisi voitu nyt käyttää niiden alueiden jätehuoltoon, joista nyt karsitaan. ???

Kirveellä töitä -vai ei? Olisiko siellä hienossa uutuuttaan vieläkin kiiltelevässä kaupungintalossa syytä miettiä tätäkin asiaa? Me veronmaksajat olemme kuitenkin työnantajianne! Lamasta ja säästötoimista en teitä syytä, mutta ehkä pientä harkintaa nyt niihin säästökohteisiin kuitenkin!

Turisimi ei ole se kaikki – sen sijaan me pysyvät vuoden ympäri täällä asuvat kaupungin asukkaat olemme ainakin se alkuperäisen viestin peruspilari!

Ja kerrottakoon, että minun osaltani tämä keskustelu jääköön tähän. Katsotaan mitä tuleman pitää.