Sorakenttien shakki

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset Petankkia? Sorakenttien shakki

LINKKI

Tuomo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.07.2006
Kirjoituksia: 57
Vastauksia: 627
Old kirjoitti:

Ilmoittaudun mukaan ilomielin. Pelannut olen kauankin (vaan en paljoa), enkä tänne tultuani kertaakaan. Ravintola El Rocion viereisessa H.C. Andersenin puistossa on kolme rajattua kenttää, mutta sitten on sopivia puistonpintojakin vaikka millä mitalla, kuten Tuomo muistutti.

Yritin pikaisesti etsiä kartalta sitä Andersenin puistoa. Ehkä se jollain haulla löytyy. Jos siellä on oikein rajattuja alueita, niin sitten on kyllä järjestäytyneitä peliporukoitakin, ilman sellaisten aloitteita ei puistoihin osata petankkikenttiä tehdä, ainakaan muualla kuin Ranskassa. Hyvä, myöhemmin kun taidot karttuvat, voidaan haastaa muita porukoita ystävyysotteluihin. Onko siellä paljon ranskalaisia muuttolintuja?

Kari – petnanque sisältää mahdollisuuksia myös älyllisille ratkaisuille ja on samalla seurustelulaji, joten suosittelen todellakin. Innostut ja opit perusasiat jo ensimmäisellä kerralla. Sopii sitäpaitsi kaiken ikäisille, joten … 😉

Petankki on sorakenttien shakkia! Se on jotain ihan muuta kuin että vain heitellään kuulaa mahdollisimman lähelle snadia.