Sopalla mekin

LINKKI

Ziiuska
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.12.2006
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 242

Matkattuamma kaakkois-suomesta 10 pv Torremolinosiin, olin suunnitellut että soppalle on ”pakko ” päästä. Joten keskiviikkona autoilimme Fuengirolaan sopat mielessä. Lähtiessä katselin karttaa, siellä se rannassa tuo paikka oli. En vain osannut ajatella siinä kiireessä, että niitä paikkoja oli satoja!
Pysäköimme auton poikkikadulle, lähes Reflan kohdille mutta suuntasimme siitä väärään suuntaan, mäkkäriin asti Reflaaa etsiskellen. Ei osunut silmään, joten palasimme autolle.

Voi ei. Näinkö tässä nyt kävi. Ajattelin jo ruveta kyselemään lähikuppiloista, josko paikka löytyisi.

Sitten muistin!
Olin keväällä kertonut ystävälleni Tuijalle Reflan MM-lätkämatseista, ja niitä he olivat olleetkin katsomassa täällä lomaillessaan.
Joten laitoin tekstiviestin Suomeen: Apua! Missä se Refla oli. Laita jotain maamerkkejä, millä puolella tietä on jne……..mitä vieressä? Muistatko?

Ja vastaus tuli:
Tien ja meren välis, joku tivoli oli siin vieres, Refla siin sataman vastapäätä, josta läht rist.seur. kaupunkeihin (tarkoittaa ilmeisesti risteilijät seuraaviin kaupunkeihin)….ja maan alla tavallaan eli kadun alapuolella!

Toi maan alla kadun alapuolella, oli hyvä! Ja niinhän se Refla tavallaan onkin, maan alla!

Tosin Suomen lippu, joka pilkotti jalkakäytävän kohdalla rantakadulle…oli hetkeä aikaisemmin ohjannut meidät jäljille…..

Olisi harmittanut kyllä kovin , jos Orkkiporukka olisi jäänyt saavuttamatta. Onhan täällä sivustoilla tosi hyvä karttakin paikasta, jotenkin kadun manner reunaa kulkiessa, ei vain saattanut käsittää, että ”maan allakin” oli elämää?!

ja millaista? Hyvää ruokaa ja mukavia kanssaihmisiä.

Kiitos!