sofiassa

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
viipukka kirjoitti:

kaivoin tällasen vanhan aiheen, ja kyselen päivitystä fugen taidetarvikkeita myyvistä paikoista?

Olen itse aikeissa kysäistä mahtuisiko sofia opiston ( http://www.sofiaopisto.net/ ) maalaustöpajaan vielä, on se tyyriimpi kuin kansalaisopiston vastaava. Mutta luulisi siellä olevan kaikenlaista porukkaa kun en ole muihin kursseihinkaan törmännyt.

Mulla on vähän rajalliset mahdollisuudet kaupungin koluamiseen, kun kaksi muksua hengaa mukana. Helpottaisi kun tietäisi mistä etsisi 😉

Piti lisätä että mä ostin ensihätään kiinalaiskaupasta muutaman putilon akryylimaaleja. Kyllä ne menee paremman puutteessa, kun ovat niin halpoja. (2€/kpl) Parhaimmat pensselit otin suomesta mukaan tietty, noi kiinalaiset ei kannata.

12K600 Maalauksen ja piirustuksen työpaja (16.1. – 26.3.)
Tuntimäärä: 33 h Hinta: 90 €
Aika: Ma klo 10:45 – 13:45
Paikka: Sofia-opisto, Pedro-sali
Opettaja: Kuvataiteilija Mirimari Väyrynen
Työpaja on sopiva kurssi jokaiselle maalaamisesta tai piirtämisestä
kiinnostuneelle. Mukaan mahtuvat niin innostuneet aloittelijat kuin
pitkäntientaitajatkin. Työpajan tavoitteena on tarjota jokaiselle
henkilökohtaisia tarpeita vastaavia tietoja, neuvoja, taitoja ja
harjoituksia. Työpajassa työskennellään piirtäen ja maalaten kokeillen eri materiaaleja ja tekniikoita. Kurssilla käydään läpi ja sovelletaan kuvataiteelle ominaisia perusasioita, kuten sommittelutaitoa ja värioppia. Alkajille on tarjolla yhteisiä ja teemallisia harjoitustehtäviä. Syksyllä tehtävät painottuvat piirustustaidon kehittämiseen ja keväällä maalauksen eri tekniikoihin tutustumiseen. Kurssin aikana käydään myös yhdessä taidetarvikeliikkeessä tutustumassa eri materiaalivaihtoehtoihin. Jo pitkään kuvataiteita harrastaneet työskentelevät omavalinteisin teemoin ja välinein. Kurssin tarkoitus on tällöin tukea ja kehittää jokaisen omaa ilmaisua ja luovuutta. Palaute ja teoksista keskusteleminen innostavat syventämään jo omattuja taitoja sekä löytämään uusia alueita kuvataiteesta.Ensimmäiselle tunnille on hyvä varata mukaan piirustuspaperia, hiiltä, piirustusalusta sekä maalarinteippiä tai omavalintaiset välineet.

Ilmoittautuminen alkaa ensi maanantaina, 9.1.2012.