SODERI kirjoitti otsikolla

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma tänään se on taas täällä (osa 2) SODERI kirjoitti otsikolla

LINKKI

hannre
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.01.2011
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 27

SODERI kirjoitti otsikolla ”Mikä pettymys”. Siinä pähkinänkuoressa myös oma näkemykseni. Odotusarvo, että ensimmäinen jakso oli vain kevyt harjoitus ja toinen on jo sitten sitä oikeaa ohjelmaa, osoittautui täydeksi pettymykseksi.
Ohjelman suunnittelusta lähtien käsittämätöntä sähläystä ja selväpäisten ”siis ei juottola-asukkaiden” katsojien aliarviointia. Kuvaus ja leikkaus alle arvostelun.
Edeltä päin Suomessa rummutettiin pitkän aikaa tulevasta upeasta Fuengirola-ohjelmasta. Katsojien joukossa on (oli) varmasti paljon ihmisiä, joilla ei itsellään ole alueelta kokemusta, mutta jotka ovat ihan vakavasti harkitsemassa siellä ainakin osa-aikaista asumista. Nyt tuon ohjelman perusteeella eivät enää ilenne sanoa moista suunnitelleensa. Kuka tervejärkinen tuommoiseen elämänmenoon haluaa??? Itse osa-aika-asujana olen ihan yhtä pettynyt. Se mikä on varmistunut on se, että kierrän entistä kauempaa ystävieni kanssa nuo ohjelmassa tähän saakka esiintyneet ”liikkeenharjoittajat” ja heidän juottolansa, jollaiseksi ne tuntuu arvottuvan tuon ohjelmassa nähdyn kautta.
Jos SODERIn arvio noiden rahamiesten ohjelman sponsoroinnista (sivistyneesti sanottuna!) olisi totta, niin kyllä arviokyky on pahasti pettänyt. Tulos on antimarkkinointia parhaimmillaan. Sääli sinänsä, koska Centro Finlandian sinänsä mahtava konsepti joutuu tässä kyseenalaiseen yhteyteen.
Valtaosa suomalaisista alueen asukkaista eivät varmasti haluaisi elinympäristöstään annettavan tuollaista kuvaa.
MUTTA -tehty mikä tehty!!!