skype

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Mulla on ollut Vodafone nyt jotain 2 1/2 v.Ja nyt on sopimus päivitetty tähän uuteen rajoittamattomaan.Skype on toiminut koko ajan.
Nopeuksista sen verran ,että testasin sen vanhassa kämpässä ja se oli jotain samaa tasoa edellisen kirjoittajan kertoman kanssa.En ole paljon viitsinyt sen jälkeen mittailla mitään.Ei ne nopeudet siitä mittaamisesta miksikään muutu,tulee vaan paha mieli ja alkaa ahdistaa.
Antenni varmaan auttaisi asiaa ja siihen pitää syventyä jouluhässäkän jälkeen.Mutta ettei sekään olisi liian helppoa,ei näissä Vodan tikuissa ole antennille paikkaa.
Yhteyksistä yleensä sen verran ,että esim.Telefonican kiinteä laajakaista hidastuu ja pätkii hyvin yleisesti tossa kuuden ja yhdeksän kieppeillä illalla kun jengi ilmeisesti pääsee duunista ja avaa Facebookkinsa.Sama etenkin viikonloppuisin vielä selvemmin.Tämä ylikuormitus aiheutti sen ,että kun vielä asuttiin Suomessa ja soitettiin skypellä tänne,yhteydet pätki ja katkeili pahasti juuri näihin aikoihin. Ja tää sama ilmiö tapahtui myös silloin kun Espanjan osapuoli asui vielä Malagassa.Eli tää ei ole mikään ihan paikallinen ilmiö.
Täällä vaan koko systeemi mättää.