Siunattua

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Arnold kirjoitti:

Mikäs hemmetti nyt oikein on, kun alkuvuonna yhdeksän päivän sisällä on Espanjassa jo viisi naista päässyt hengestään? Yritetäänkö tässä nyt tavoitella Suomen naistappolukuja, vai missä mennään?

Heti vuodenvaihteen jälkeen pari naista (öbaut 55 ja 30 vee) Barcelonan paikkeilla. Sitten samaisella suunnalla lauantaina 80-vuotias nainen saman ikäisen miehensä puukottamana. Seuraavaksi sunnuntaina (42v.) Tarragonassa, ja viimeisin (~30v.) löytyi maanantaiaamuna tapettuna Fuengirolasta.

Kovaa peliä Bostonissa. 😕

— EDIT —

Niin juu… ehdittiinhän siellä Tarragonan liepeillä jo yksi viisikuukautinen lapsikin täräyttää hengiltä. Taisipa tässäkin tappajapaskana olla peräti isäpuoli, kun TV uutisoi, että ”..detenido por la muerte de la hija de su compañera”.
Lapsentappajat voitaisiin kernaasti kiduttaa hengiltä. Pitkän kaavan mukaan.
/quote]

Mitäpä náille suosittelet:

”Wuterich paljasti jo vuonna 2007 CBS:n 60 minuuttia ohjelmassa, että hän käski sotilaidensa ”ampua ensin ja kysyä myöhemmin”, kun he menivät ensimmäiseen taloista. Wuterich kertoi kuulleensa laukauksia taloista.

– En halunnut sotilaitteni etsivän aseita ensin. Kerroin heille mitä tehdä, ja he tekivät hyvää työtä.

Sotilaat todella tekivät työtä käskettyä: Ensimmäisessä talossa he ampuivat kuoliaaksi kuusi ihmistä, mukaan lukien naisen ja lapsen. Suurinta osaa oli ammuttu lähietäisyydeltä päähän.

Tämän jälkeen sotilaat etenivät muihin taloihin ja surmasivat vielä 13 siviiliä lisää. Taloissa ammutuista ihmisistä 10 oli naisia ja lapsia, loput 9 miehiä. Lisäksi sotilaat ampuivat vielä taksikuskin ja neljä teini-ikäistä poikaa, jotka tulivat autolla tapahtumapaikalle.”

IL Verilöylystä käskyttänyt syytteessä:
”Ampukaa ensin, kysykää sitten”

Tiistai 10.1.2012 klo

Ja kyseessähán on oikeaoppinen kristitty ja Jumalan siunaama Yhdysvaltain armeija. Vapautustyössä. 🙂 🙂 🙂