Sitä minäkin …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
guanche kirjoitti:

Yksi asia on jäänyt minulle epäselväksi…. Miksi nyt vietetään pulinaboxin hautajaisia? Miksi se lopetetaan? Tämä ei minulle ole selvinnyt ja olisin kiitollinen, jos joku sen minulle kertoisi…

Kummastelin minäkin hieman sitä, mutta kun Ivankan kanssa totesimme passivoituneemme huolenpidosta, niin varsin moni ilmaisi jotakin uutta jo kaivanneensa (niin kuin pelkästään se jotakin muuttaisi). Seuraava ketju on nyt avoinna, ja siellä minutkin varmaan joskus tavataan lörpöttelylootassa – sillä tuskin mua mikään voisi kokonaan vaientaa.

Pulinabox (tai mikä vastaava alue millä tahansa nimellä) on kuin puutarha: Mikään palsta ei jaksa kiinnostaa ilman edes jonkin verran jalostunutta sisältöä. Jos siis pelkästään huokaillaan huomenia eikä älyllistä debattia synny, tai kukaan ei johdattele jutteluja tai peräti ravistele varsia tai kitke rikkaruohoja, nuukahtavat aluksi jaloimmat ja … noh, niin kuin nähtiin.

Paikoilleen ei kuitenkaan saa juuttua eikä vanhuksia kannata turhaan mielistellä – eikä tietenkään jättää myöskään yksin mellastamaan. Mutta nyt siis katsotaan eteenpäin ja ainakin aluksi Neña on ottanut tarvittavan vetovastuun uutuudesta, jolle uskallan povata virkistävää tulevaisuutta, kunhan pysytte mukana ja välillä vaienneetkin taas innostuvat uudelleen aktiivisiksi.

Vielä elän tämän uudenkin elämän – OC