sisällöntuottoa….

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat P U L I N A B O X I 99 sisällöntuottoa….

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Manteli
Manteli Ei kirjautuneena
Liittynyt: 05.04.2008
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 20
Old kirjoitti:

Vaan kyllä mun mielestäni tämmöiselle ajatusten jauhatuskanavalle on jatkuva tarve, joskin olen samaa mieltä myös siitä, että tyhjät höpötykset voisi kukin hoitaa kylpyhuoneessaan oman peilikuvansa kanssa. Vai uskotteko todella Espanjan sivustoa lukemaan tulevia vilpittömästi kiinnostavan sen, mihin aikaan ja millä jalalla suomalaisesta vuoteestanne nousette ja onko suoli toiminut normaalisti?

Ensimmäiseksi avaamani versio oli muuten nimeltään RUPATTELUKLUBI joka mielestäni kuvasi paremmin sisällön tavoitetta – vapaata rupattelua ihmisten kesken eikä pelkästään itsekästä pulinaa, jonka jotkut uudemmat mukaantulijat ovat täällä jossakin välissä julistaneet peräti sääntöjen (?) mukaisesti sallituksi.

Mutta todellakin, vapaan foorumin tulee olla avoin kaikille yhtä hyvin tulla kuin mennä. Ja niin on hyvä.

Joten minäkin menen tästä taas … 🙂

Kuinka vakavasta asiasta onkaan kyse 🙂

Mitä lienee sanakirja tai jokin wiki sanoisi sanoista rupattelu tai pulina, en tiedä, itse miellän moiset jutut ´aihe on vapaa´ -osastoon kuuluviksi.
Nyt kuitenkin kuulostaa pelottavasti siltä, että aihe ei olekaan vapaa, tai on aiheita jotka eivät ole suotavia, koska eivät ehkä jotakuta kiinnosta.

En ole aivan varma mahtaako Espanjan sivustoja lukemaan tulevaa kiinnostaa ns. sisällöllisesti korkeatasoinenkaan pulina tai rupattelu, joka on käsitteenä kyllä minulle aivan uusi tuttavuus. En tiedä kannattaako tutustuakaan sen lähemmin, sillä itsessäni se näyttäisi aiheuttavan silkkaa huvittuneisuutta, joka lie pinnallisuudessaan (vrt. tyhjän nauraminen) on epäsuotavaa, ja aivan liikaa pois vakavasta, eikä millään lailla saata sopia Espanja-aiheiselle sivustolle. Hyvinkin tyhjäpäisesti ja ajatuksettomasti täällä hihittelen, saatanpa olla jopa mainitun itsekkään pulinoinninkin pauloissa 🙂

En silti uskalla uutena mukaantulijana millään tavalla ajatellakaan tätä sääntöjen mukaiseksi saati sallituksi, ehkäpä tämä sisällötön suollatukseni pian unohdetaan, tai jossain armon puuskassa anteeksi annetaan.

Ehdotankin boxia nimeltä Days of our Lives, jossa saa kuvata aamutoimensa ja luetella vaikkapa näppynsä jos siltä tuntuu, sillä saattavathan ne olla perimmäisiä kysymyksiä jollekin. Jos vieläkin tuntuu, että on tekemisissä typerysten kanssa on hyvä tarkkailla, etteivät he itsekin tee samoin.

Oma aamuni alkoi oikein mukavasti, kerron vaikkei kukaan kysy, tai ehkä juuri siksi. Lapsosten peppuja pyyhkiellessä suolen sisältö vaikutti normaalilta ja sitä oli riittävästi. Jatkan asian a n a l i s o i n t i a omassa päiväkirjassani.

Tähän loppuun -ei aamen, vaan Guru-Guanchen loistavan laksatiivinen lopputiivistelmä : Bullshit! 🙂

Oikein hyvää jatkoa päivillenne 🙂

-Manteli

psst! Minua eivät kaikki asialliset asiatkaan kiinnosta tällä palstalla tai missään muuallakaan, OC:n kirjoitukset silti aina.

psssst2! Avattareni tulee säilymään tuollaisena kuin se nyt on, sillä se liittää mukavasti yhteen sekä suollatuksen, että Espanjan. Asiayhteys lienee kiistaton.