sisäinen vaara

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Los Pacos on turvallista aluetta ja samoin koko Fuengirolan seutu. Jos pysyy pois sellaisilta alueilta, joilla on juoppoja tai narkkareita. Ja jos ei liiku yksin yöllä, etenkäán juuri noilla mainitsemillani tienoilla. Mutta miksipá kaksi alaikäistä kilttiä koulutyttöä yöllä ulkona olisikaan – hehán eivät pääse diskoihin sisálle eivátkä varmaankaan käytä alkoholiakaan. Ja tuskin käyvät miehiä metsástámässä kuppiloissa ja päástä sulhasia asuntoonsa. Eihän?

Minä luulen, että tällaisten nuorten tyttösten kohdalla suurin vaara on sisäinen ja itse aiheutettu. Ikävyyksiä kyllä saa, jos niitá etsii. Ja vastaavasti ikävyyksiá voi válttáá omalla káytöksellään.

Itse en kyllä uskaltaisi lähettää alaikáisiä lapsiani yksin Espanjaan asumaan ja itsestáän ja koulunkäynnistäán huolta pitämään. Jo senkin takia, että Espanjan lainsäádánnön mukaan vanhemmat ovat vastuussa lapsistaan siihen asti kun he tulevat täysi-ikäisiksi, siis täyttávát 18 vuotta. Jos tytöille sattuu jotakin, niin se on vanhempien syy-heitteillejättö ja siitä voi seurata vankilatuomio. Ja sitäpaitsi, kaksi alaikäistä kahdestaan asuvaa tyttöä voi ihan muutenkin herättää lastenvalvojan mielenkiinnon, tällainen ei nimittäin ole mitenkäán tavallista Espanjassa, vaan lapset asuvat vanhempiensa kanssa ihan aikuisiksi.