Sinne vaan

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Gibraltar Sinne vaan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Tuomo
Tuomo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.07.2006
Kirjoituksia: 57
Vastauksia: 627
Don kirjoitti:

n.10 käyntikerran jälkeen, menen sinne aina omalla autolla. Itseäni viehättää käynti Europa Pointilla ja sieltä näkymät Afrikan puolelle. Autolle on aina löytynyt parkkipaikka mäelle vievän gondolin alaparkkipaikalta josta käsin voi sitten piipahtaa kävelyretkelle kävelykadulle Main Streetille. Vuorelle meno onnistuu mukavasti gondolilla, josta alkaa reitti luolille ja paluu takaisin gondolin puoliväliasemalle. Viimeksi edestakainen hinta oli 12 €. Ja paluumatkalla tankki täyteen huoltsikalta. Ja pikku odottelun jalkeen tullimuodollisuudet sujuneet melko supsikkaasti. Tupakkikartonki /persoona vakio-ostos Gibraltarilta. Ruokailu kannattaa jättää Espanjan puolelle.

Allekirjoitan. Olen siellä käynyt noin sata kertaa ja joka kerran autolla. Jostain syystä Gs:sa autoilusta levitetään kaikenlaisia juttuja, äärimmäisyystapauksessa jopa ettei sinne saisi mennä autolla ollenkaan. Jostain hevosmiesten tietotoimistosta lienee peräisin sekin juttu, että sinne olisi joku automaksu. Ainoa paikkansapitävä autoilunvastainen tieto on se, että huonolla tuurilla (=huonosti valittu ajankohta) voi todellakin joutua jonottamaan pitkään. Lähinnä tulomatkalla, meno käy sutjakkaasti.

Sitä köysiradan alkupäässä olevaa isoa parkkista en ole koskaan nähnyt täynnä. Sinne kantsii jättää auto silloin kun lähtee tutustumaan ostoskatuun. Niemellä on myös maksulliisa parkkiluolia, eivätkä ne ole sen kallimpia kuin muuallakaan.

Muuten sitä autoa kyllä tarvitaan niemellä kruisailuun. Siellä on paljon nähtävää, enkä pätkääkään allekirjoita sitä, että yksi visiitti riittäisi per kunkin elinikä.

Vaikeuksiin joutuu, jos jätää autonsa kiellettyyn paikkaan, mutta niin joutuu muuallakin maailmassa. Toki rahallahan siitäkin selviää. Itse olen aina laillisen paikan löytänyt.

Tuomo