sinne meni

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
santiago kirjoitti:

Tässähän on ollut takana verottajan kusettaminen ja siinä sivussa sijoitusvoittojen saaminen. Nyt vaan ei tullut voittoa vaan kaikki meni.
Tässä nyt toimi markkinatalous ja yrittäjäriski niinkuin kuuluukin.
Ja nyt sitten itketään. Varmaan veronmaksajien pitäisi korvata tappiot.
Suoraan sanoen , näin evoluutio toimii. Samoin se toimii vaikka nigerialaiskirjeiden kanssa. Ahneet saavat juuri sen mitä ansaitsevatkin.
Ja aina riittää uusia idiootteja höynäytettäviksi.

Älä nyt noin kova ole !! «Se les mandaban folletos en los que se les informaba de que sus residencias estaban en peligro si no trababan una hipoteca, ya que en caso contrario tendrían que pagar a Hacienda entre el 70 y el 80% en impuesto de sucesiones»

Ihan ilmiselvá kusetushan tássá on ollut takana. Ihmisillá on annettu kaksi vaihtoehtoa – joko sijoittaa tállá sijoitushipotecalla tai perilliset olisivat joutuneet liemeen verojen kanssa. Ja kukapa áiti tai isá ei lapsiaan ajattelisi, etenkin kun porkkanana on tarjottu mukavaa lisálatinkia elákepáivien varalle.

Ja tulipa mieleeni, että kuinkahan hyvássá tallessa meidán eläkerahamme mahtavatkaan olla. Niitákinhän on sijoiteltu vaikkaminnekaimaaniensaarille, kreikkaankin. Ja hyvin todennáköisesti meiltá perittyjá rahoja on Italiassakin ja sehán näyttáá olevan seuraava pelastettava ennen Ranskaa ja Espanjaa. Joten vahingoniloon ei taida olla syytá, pikemminkin suureen huoleen.