sinistä verta suonissa

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 46 uutisia sinistä verta suonissa

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Onhan Carl Gustav kaiken arvostelun yläpuolella. Hänhän on jumalaista ja kuninkaallista , meitä tavallisia kuolevaisia ylempää ihmisrotua.
No mutta Pirpex. Sulla on vakava ongelma. Siis italialainen mieshän on prototyyppi sille miltä miehen tulee näyttää. Hyvin pukeutuva , naisen huomioonottava , vaatimaton herrasmies. Hän puhuu , hän pussaa, hän kuiskaa helliä ja sulavia sanoja naisensa korvaan. Tukka on kauniisti öljytty ja taakse sileäksi kammattu. Hän arvostaa äitiään yli kaiken , siihen mittaan ettei haluaisi lähteä syntymäkodistaan koskaan lopullisesti pois. Ja muutenkin , todellinen ihannemies.
Eipä ihme , että puhutaan suomalaisen miehen itsetunto-ongelmista, nykyään television välityksellä ei voi välttyä näkemästä millainen miehen malli on.
Siihen ei suomimies yllä. Ehkä joku poikkeusyksilö, mutta ei koskaan , suurten ikäluokkien pelin jo menettänyt edustaja.
Ja suuren maan suuri johtaja , keisari Putin kertoi arvionsa signor Berlusconista. Hän arvosti kollegaansa hyvin korkealle, niin ihmisenä kuin valtiomiehenäkin.
Voisiko Putin olla väärässä? Tuskin.