Sininen on taivas ja uusi maailman järjestys

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat NWO- new world order Sininen on taivas ja uusi maailman järjestys

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Suomen eduskunta edustaa kansan syviä rivejä sinivalkoisesti. Eduskunta on läpileikkaus kansasta ja kun tátá Perussuomalaisten, ulkomaan kielellä Verdaderos finlandeses ja Autenticos finlandeses kansanedustajan persoonan kuvausta luen tulee minulle niin sinivalkoinen olo. Ja Ilmari Kiannon sanoin – meidän on uudesta luotava maa, raukat vain menköhöt merten taa!! On lottovoitto syntyä suomalaiseksi!!! 🙂 🙂 🙂

Teuvo Mauno Kalervo Hakkarainen (s. 12. huhtikuuta 1960 Viitasaari) on suomalainen Perussuomalaisten kansanedustaja ja entinen saha-alan yrittäjä. Hänet valittiin vuoden 2011 vaaleissa Keski-Suomen vaalipiiristä 3 371 äänellä.[1]
Hakkarainen on käynyt kahdeksan luokkaa peruskoulua. Ennen kansanedustajaksi valintaansa Hakkarainen oli yrittäjä ja työskenteli perheyritys Oy Haka-Wood Ab:ssä, missä teki normaalisti 12-14-tuntisia päiviä sahurina. Uskonnolliselta vakaumukseltaan Hakkarainen on helluntailainen.[6] Hän tuli uskoon vuonna 1992.

Hakkarainen on tuomittu vuonna 1986 Suomussalmen kirkon ehtoollishopeiden törkeästä varastamisesta, haaskauksesta ja kulkuneuvon juopuneelle luovuttamisesta. Vuonna 1987 Hakkarainen oli matkustajana autonsa takapenkillä, kun juopunut kuljettaja törmäsi puuhun, aiheuttaen etupenkillä istuneen matkustajan kuoleman. Hakkarainen oli jäänyt kiinni myös edellisenä vuotena, 1986, autonsa luovuttamisesta juopuneelle henkilölle, poliisin pysäyttäessä auton Viitasaarella.

Lähteená Wikipedia.

Ja noin henkilökohtaisesti on ollut todella suuri ilo huomata, että kansanedustaja Hakkaraisen edustama kansanosa on viime aikoina ollut runsaslukuisesti edustettuna myös tállá keskustelupalstalla. Jatkakaa samaan isánmaalliseen tyyliin, Heil! Arriba Finlandia!!