Sinäkin Brutuiskuseni …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat IKUISESTI SINUN – PULINABOX 100 Sinäkin Brutuiskuseni …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Paraskin sanomaan, kun olet kuitenkin yksi niistä keskustelijoista, joka irrottelee avoimesti ajatuksia elämästään ja saa muut mukaansa. Ja tiedät varmaan hyvin mistä puhun, miten voidaan puhua paljon sanomatta mitään.

On se vaan ilmoja pidellyt. Niin täälläkin. Ahah … OC

Vanha isäntä ennenvanhaan valjasti aamuvarhaisella hevosen reen eteen ja ajeli pari peninkulmaa kirkolle uutta pappia kuuntelemaan. Myöhemmin emäntä kysyi, mistä se pappi saarnasi. ”Synnistä.” No mitä se sanoi? ”Tuntui vastustavan.”

En ole ikinä kaihonut täällä ketään Friedrich Nietzchen opetuslapsia tapaavani vaan yksinkertaisesti haastanut aikaan keskusteluja. Ja tottakai siihen sekaan sopii tyhjääkin puhetta, mutta jos mitä-mulle-kuuluu-tänään jatkuu päivästä toiseen ilman kliimakseja niin kyllä se kuivattaa vastapuolien tunteet.

Toisaalta en millään meinaa oppia ymmärtämään, miten herkästi reagoidaan negatiivisesti siihen, jos debatti välillä värittyy ja kimmokkeisiin vastaillaan silleen kuin minäkin nyt tässä. Itse asiassa pahaa tarkoittamatta mutta kuitenkin haastaen ja kaikesta huolimatta vielä sentään sipsutellen.

Hyvänen aika! Arvatkaapas vain miten paljon olen vuosien mittaan joko jättänyt sanomatta tai deletoinut justiinsa ennen julkaisemista. Voi niitä hukkaan heitettyjä helmiä (?) – siunaukseksi pelastuneille – ja ihan tasan varmasti myös itselleni.

Noh, kunhan taas lätisin. Täyttämättä joskus asetettuja toiveita, että mieluummin lähtisin.

Mitäs tähän sanotte? Keskustellaan … OC