Silti en ymmärrä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Fuengorila se Denega Silti en ymmärrä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä devspain
devspain Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
blues kirjoitti:

Niinkuin tuossa ylla kirjoitin joutui urbanisaatiomme rakentamaan paikat roskiksille. Samoin myos pullo ja paperinkerays astioille.

Asun tosin Mijas Costan puolella mutta empa olisi kovinkaan yllattanyt jos Fuengirola olisi vaatinut samaa myos vanhoilta alueilta.

Kovaa siina mekin hampaita kiristelimme kun kustannusarvio moisesta operaatiosta tuli vaan minkas teet. Muuten kuulemma roskikset pois….

Toivottavasti alueenne saa homman kuntoon pikaisesti. Eihan tuollainen palvele kenenkaan etua.

Hyvä pointti Blues, mutta silti en ymmärrä tuota, että mikä ”urbanisaatio”?

Tämä ei ole mikään suljettu alue tai mikään erikseen alueeksi ”rakennettu” paikka vaan pelkkä normaali Torreblanca (del Sol) alueella oleva kaupunginosa (siis tämä alue, joka sijoittuu suurinpiirtein TB:n juna-aseman ja rannan väliin). Kaupunginosa aivan kuten on los Boliches, Carvajal, Centro, Boquetillo jne… Ei siis ole mitään ”asukkaiden käsissä olevaa” sopimusta kenenkään kanssa -paitsi kaupungin, jonne meksamme veroja ja odotamme siitä vastineeksi peruspelveluita. Meille ei siis ole tullut mitään kustannusarviota, laskua, säästötavoitetta tai muutakaan ja miten tulisikaan kun homma on kaupungin hoitamaa kunnallistekniikkaa!?

Se minua tässä ”urbanisaatio”-nimessä nyt kiusaa. Muuten ymmarrän kommenttisi alueilla, joissa asukasyhteisö on se joka hoitaa ”asiat”.