Silloin kun

LINKKI

Ritacasanueva
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.08.2010
Kirjoituksia: 14
Vastauksia: 3416

tallaisessa nainkin vakavasta asiasta on kysymys niin olen sita mielta etta tama Orkin sivu ei ole se paikka missa tata kouluasiaa pitaisi kasitella,
varsinkin kun asiasta kirjoitetaan nimimerkilla.

Paitsi jos kyseessa on ”asianomaisten” tavoittaminen.

Kun syytokset ovat nainkin kovat.

En osaisi sanoa naista koulu,opettaja, rakennus ym. asioihin kun en tieda mihin kaikki perustuu,
jos koulu on yksityinen yritys valtionavulla?? Hyvantekevaisyyslaitos?

MUTTA TÁMA,

” terveydenhoitajan toiminta. Yleisesti on epäilty terveydenhoitajan työkykyä mutta ilmeisesti tämä helluntailaistausta on tae työpaikan pysyvyydestä. Tiedossa on mm. seuraavat tapaukset: terveydenhoitaja pisti tytöille ehkäisyruiskeita, joiden teho oli voimassa yhdellä pistoksella 3kk!! Toimi niin, että antoi lääkkeen nimen ja tytöt ostivat itse apteekista ja terveydenhoitaja pisti. Tällainen sekoittaa nuoren hormonitoiminnan täysin. Tämän seurauksena yhdellä 16-vuotiaalla tytöllä kuukautiset kestivät 2kk ja tuli anemia. Terveydenhoitaja suositteli myös ostamaan ehkäisypillereitä apteekista ( kirjoitti lääkkeen nimen paperille). Nämä molemmat siis ilman, että nuori käy lääkärissä tai missään testeissä esm. maksakokeessa. Jälkeenpäin eräs tyttö kertoi, että käydessään lääkärissä ja näyttäessään lääkepakkausta, lääkäri oli kauhistunut pillerivalintaa ja kertonut että kyseessä oli erittäin voimakas hormooni, joita nuorten ei pitäisi koskaan käyttää. Terveydenhoitaja tarjosi myös avokätisesti nuorille särkylääkkeitä jos joku valitti esm. pääkipua ( siis ei yhtä kappaletta, vaan kokonaisia liuskallisia!”

on kylla niin vakava asia jos pitaa paikkansa etta tasta pitaisi tehda rikosilmoitus paivystavaan tuomioistuimeen (juzgado de guardia).

Mitas naitten tyttojen vanhemmat ovat asialle tehneet?

Sairaanhoitaja tai lahihoitaja, Espanjassa ei ole terveydenhoitajaa, ei saa maarata oman paansa mukaan mitaan laakitysta.
Sairaanhoitaja voi suositella esim. sarkylaaketta, yskanlaaketta tai taman tyyppisia ilman laakarin reseptia.

Espanjalaisessa koulussa (hyvin harvoin on)ei saatavilla edes miedoimpia sarkylaakkeita.

Kun harjoittaa sellaista ammattia johon ei ole ammattipatevyytta,esimerkkina vaikka sairaanhoitaja (DUE) tai laakari syyllistyy sellaiseen rikokseen kuin
INTRUSISMO PROFESIONAL (ammatinharjoittamista ilman patevyytta)josta voi saa tuomion.
Ja missa sita harjoitetaan, koulussa, yhteisossa ym.vaikka olisi ulkomaalaisista kyse on espanjan lakien alainen.

Ja tutkimuksesta (tittelista)pitaa olla asialliset todistukset ei ”terveydenhoitajana” saa toimia muulla pohjalla.
Plus etta nama tutkinnot pitaa olla Espanjassa laillistettuja.

Suomikoulun pitaa noudattaa Espanjan lakeja myos tassa asiassa.

Sita varten on terveyskeskus ja laakarit.Ja naissa nuorten ehkaisyasioissa viela parempi jos on gynecologi joka tekee rutiinitarkastuksen ennen minkaan laakkeen laittoa.

Puhumattakaan etta jos ehkaisypillereista tulee sivuvaikutuksia niin ne on helppo jattaa ottamatta mutta entas pistos?

TATA 3KK PISTOSTA TULEE ANTAA LAAKARINVALVONNASSA.

El inyectable trimestral contiene una única hormona (gestágeno) por lo que funciona de forma similar a como lo hace la mini píldora.
Son métodos muy eficaces pero, al igual que ocurre con los otros métodos hormonales, se requiere el consejo de un médico que es quién valorará la conveniencia o no de su utilización.