Sijainti

LINKKI

Lumenluoja
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489

[/quote]
Jep, sijainti ratkaisee paljon. Costalla on paljon asuntoja, joiden hinta tulee laskemaan vielä pitkään. Kokonaisuudessaan Andalucia näytti olevan jo plussan puolella, silti. Mitä tarkoittaa, että suomalaisen ostajan kannalta hinnat ovat selkeässä nousussa.[/quote]

Sijainti taitaa tarkoittaa rauhallista asuinaluetta, jossa talot sen verran arvokkaita, että ihan kaikki eivät naapuriin muuta. Lähellä rannikkoa, koska noita 5-10 km rannalta keskelle peltoja rakennettuja uusia kyliä on tehty ja tekeillä paljon. Kukapa haluaisi (loma)asunnokseen talon yhteisöstä kuumalta aavikolta tai talvisin kylmästä vuorsitosta? Altean seudullakin on hinnat (hintapyynnöt) pudonneet, koska epanjalaisten kyky ostaa on pudonnut. Malagan seudulla eivät ainakan pyynnit ole laskeneet vielä mitenkään radikaalisti joitain poikkeuksia lukuunottamatta.
Ja taitaa olla niin, että suurin osa myymättömistä asunnoista ovat jonkin sortin kerrostaloluukkuja, joita on tuputettu ylihintaan paikalliselle väestölle. Esim CAMin tarjonta on 95%:sesti kerrostalohuoneistoja ja etenkin paikallisen väestön suosimista osoitteista.