Siivotaan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä devspain
devspain Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
vanhatyttö kirjoitti:

Koirapuisto on kaksipiippuinen juttu…toiset tykkää ja toiset inhoaa. Ovatko listanlaatijat tulleet ajatelleeksi, että koirapuisto pitää siivota ainakin kerran päivässä, jos sen halutaan palvelevan karvaturreja. Siivoamaton koiravessa on kamala paikka, täynnä kärpäsiä, haisee ja sieltä leviävät kaikki mahdolliset taudit koiraan. Ja leviävät myös jalkoihin tarttuneiden jätösten mukana ympäristöön. Palkkaavatko listanlaatijat myös huoltohenkilökunnan?

Oletko ajatellut, että huoltohenkilökunnan tarvitsee myös:

-feria-alue kun se sotketaan myyjien toimesta joka viikko
-tenniskentät, jalkapallostadionit ja muut kaljanjuontipaikat
-kadunvarsilla olevat roskikset tai muuten haju on melko lailla pahempi
-kauppakeskukset
-jne…

vanhatyttö kirjoitti:

Ja oletteko suunnitelleet, että kaikki kaupungin koirat viedään aina asioimaan johonkin tiettyyn puistoon x-kilometrin päähän kodista? Eipä mahda onnistua, ja joka nurkalle ei puistoa voi perustaa vaikka kuinka paljon olisi innokkaita listanlaatijoita.

Mistähän ihmeestä on tullut vallalle sellainen käsitys, että koirapuisto olisi nimenomaan ulostuspaikka?

Tämä asia on nyt syytä selventää kaikille!

Koirapuiston päätarkoitus on se, että siellä koiran voi päästää irti ja jossa se voi ottaa edes juoksuaskeleita! Tämä siksi, että ihminen, joka on sitonut koiran liekaan on huomattavasti hitaampi eläin, joten muutoin koira ei saisi koskaan sille luonnollista liikuntaa. Koirapuistokin on valitettavasti vain hitusen asiaa parantava tila sillä lähes poikkeuksetta ne ovat liian pieniä.

Se, että koirapiustoon mennään ei siis tarkoita sitä, että koira pidättelisi matkan ajan ja että tarpeet tehtäisiin vain sinne. Siihen koira ei pysty.

vanhatyttö kirjoitti:

En allekirjoita listaa. Minusta paljon parempi ratkaisu on koirankakkakuri, jokaisen koiranomistajan tulee siivota lemmikkinsä jätökset, ne isommat asiat, pikkuasioita ei voi siivota, valitettavasti. Jos kaupunki haluaisi olla myötämielinen se laittaisi ilmaisia kakkapusseja roskalaatikoiden yhteyteen niitä varten, jotka on hätä yllättänyt.

Niin.. Et varmaan myöskään äänestä vaaleissa. Annetaan vain asioiden olla sillä näinhän asiat ovat aina olleet. Hienoa, pysy vakaumuksessasi. En vain ymmärrä miten allekirjoittaminen ja koirakakkuri liittyvät toisiinsa?

vanhatyttö kirjoitti:

Bolichera kirjoitti, että koirapuisto olisi keino saada koirat omistajineen pois näkyviltä. Typeryyksiä, miksi meidän pitäisi olla piilossa jossakin pskaisen puiston nurkassa? Koirani ja minä tulemme jatkossakin kävelemään rintarinnan ja häntä heiluen kaupungin kaduilla ja puistikoissa, kakkapussi kätevästi talutushihnan kahvassa aina käyttövalmiina.

Niin minäkin ja samalla toivon, että rinta rinnan voisi kävellä sinne koirapuistoon hetkeksi vapaana leikkimään.