siis tarvitset henk.kohtaisen välittäjän..

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Asuntoa etsimässä- siis tarvitset henk.kohtaisen välittäjän..

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä aikku
aikku Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.09.2012
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 418
marjamatkalla kirjoitti:

Olen surffannut päivittäin pankkien ja asuntovälittäjien sivuilla. Tarkoitus olisi hankkia edullinen asunto Torreviejan ympäristöstä. Ei kuitenkaan aivan keskustasta. Olen törmännyt, edullisiin, uusiin kerrostaloasuntoihin, mutta… tarkemmin tutkittuani olen tullut siihen tulokseen, että niissä on pakko olla ”koira haudattuna”. Talot ovat joissakin tapauksissa jääneet keskeneräisiksi rakentajan konkurssin vuoksi, mutta välittäjähän ei sellaisista asioista kerro.

Suomesta käsin on todella hankalaa yrittää löytää pelkän netin kautta sopivaa, huonojen kuvien ja olemattomien tietojen avulla. Luulisi tämän päivän kuvausvälineillä saavan tarkkoja kuvia kohteista. Suomalaisilla on tapana laittaa asuntonsa edustuskuntoon myyntiä varten.

Olisiko tiedossanne luotettavaa suomalaista, espanjan kielen taitoista, joka voisi toimia ”tulkkina” myyjän ja ostajan välillä? Tarkistaisi ilmoituksen ja asunnon paikkansapitävyyden. Monissa asunnoissa on rikottuja kalusteita ja jotkut ovat todella järkyttävässä kunnossa. Itselläni on nyt sellainen tilanne, että en voi saapua sinne niitä katsomaan.

henkilökohtaisen välittäjän ehkä saat täältä orgistakin?,ehkä,joka tuon vaatimasi rumban touhuaa sinulle.
vaan jos niin ajattelet että joku sen tekee, sen maksamatta sinulle mitään,,niin voi voi.

Pankeistako katselit keskeneräisiä asuntoja??