siis täh?

LINKKI

reissu-lassi
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.12.2008
Kirjoituksia: 7
Vastauksia: 120

No niin, ”on nuo toimittajat ihmeellisiä”. Mitäs erinomaista tämä pitkän jutun häntäpuolelta poimittu yksittäinen lause todistaa toimittajista yleensä?
Iltalehden toimittaja on näköjään poiminut poliisilta saamistaan kommenteista MYÖS tämän tiedon juttuunsa. Ilmeisesti poliisi ei ollut maininnut mitään muuta yksittäistä piilottelukohdetta ulkomailta. Se tuli siis juttuun tyypillisimpänä pakokohteena ulkomailla.
Hieno juttu. Suomalaiset, jopa rikolliset, suosivat Espanjaa ja sen tunnetuimpia kohteita. Ja tästä teet jonkinlaisen vihjailevan päätelmän toimittajan ammattitaidoista/osaamisesta/asenteellisuudesta/älykkyydestä/asenteellisuudesta… jostain. Jää epäselväksi, mutta asenteellisuus – ja korostan, että sinun selkeästi toimittajaa selkeämpi asenteellisuus – paljastuu viestistäsi.
Mikä sinua Vilperi mättää tässä yhdessä lauseessa? Eikö saisi mainita, että karkurit suosivat Aurinkorannikkoa, vai korostaako juttu – käsittääksini tarkoituksetta – sitä, että vankikarkurit ovat idiootteja valitessaan pakopaikaksi juuri Aurinkorannikon, vai… ?
Ei ihan avaudu, Vilperi!
Voisitko ystävällisesti avata, millä tavalla toimittajat ovat tuon poimimasi lauseen perusteella niin ”ihmeellisiä”. Ja mitä tässä tapauksessa tarkoitat sanalla ihmeellinen – upeita, ihania, niin nokkelia, ajatusten jättiläisiä, Aurinkorannikon kiihkeimpiä kävijöitä ja ihailijoita…? Mitä tarkoitat sinä Jaloimpien Ajatusten Tonava?