Siis en tarkoittanut että

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä T-e-m-e
T-e-m-e Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.03.2010
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 2

Siis en tarkoittanut että menisimme sinne suomi-kouluun. Menisimme kansainväliseen kouluun. Katsoin vain lukuvuosi maksun hinnan suuntaa.

No mitä katsoimme niin 450-500e/kk vuokra + vesi ja sähkö. Se ei neljälle jaettuna tee kovin paljoa. Sit jos lukukausi maksu on 1900e luokkaa. Minulle esimerkiksi kela maksaa 500e/kk tukea ulkomailla opiskeluun, koska asun isäni luona ja tuki tulee huoltajan tulojen mukaan.

Niin ja siitä kun joku puhui että käykää ensin koulu loppuu ja lähtekää sitten maailmalle. Me ei saada mitään tukea jos emme ole missää koulussa. Sen viimeisen vuoden kyllä kerkeää suorittaa takasin tullessa. Olisi todella unohtumaton kokemus käydä vieraassa maassa pitemmän aikaa, tutustua maan kulttuuriin yms. Siinä samalla sitten voisi laajentaa kielitaitoa. Vuojessa oppii kuitenkin yllättävän paljon kieltä kun sitä joka päivä joutuu käyttämään.

Ja siis miksi haluamme lähteä käymään ulkomailla. Haluamme vaihtelua tähän normaaliin arkeen, uusia kokemuskia ja vähän avartaa maailman kuvaa itselle. Sitten taas jaksaa jatkaa opintoja kotimaassa.

Kummaallista että täällä väki on näin paljon vastaan. Täällä meidän vanhemmat ja muut pitävät tätä hyvänä juttuna.