Siempre negativo?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä tuisku
tuisku Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 31
Vastauksia: 1697
Raya kirjoitti:

Itse en mainosta Espanjassa olevani suomalainen

Hiljainen, jörö, masentunut, töykeä sekä iloton kansa jossain venäjän (joka on INHOKKI no 1 ainakin Valenciassa) kainalossa, mitä hyvää sieltä voisi tulla?
Euroviisuihinkin laittavat ”hirviöitä” vuodesta toiseen, tai ainakin epämusikaalisia ihmisiä. (no heh en usko Euroviisujen tunnettavuuteen)
Jos joku Suomesta jotain tietää on se normaalisti rumaa, pahaa, ikävää tai ainakin muuten sopimatonta.

Sitten ryhdyin seuraamalla seuraamaan näkemiäni suomalaisia:
Kumma kyllä suomalaisen tunnistaa AINA (ellei hän ole fiksuna osannut naamioitua) college-asu, verkkarit, palanut värjätty mutta haalistunut permanentattu tukka, mauton lippis, CROCSit (tai lenkkarit) jalassa niin pyhänä kuin arkena, töykeä töksähtelevä käytös…ainiin ja naiset ovat aina pynttääntyneinä PINKKIIN iästä riippumatta noh mös muihin pastellivär

Minusta meillä suomalaisilla olisi ehkä syytä katsoa peiliin, tuemmeko sitä kuvaa jonka media kansastamme välittää?
Eivät toki kaikki suomalaiset mutta, eiväthän kaikki…ääh jääkön ikävä kommentti vaikka sättimöön.

Miten voimme tämän muuttaa, minä en tiedä muuta kuin oman esimerkin voiman.
Me kaikki suomalaiset Espanjassa voimme yrittää vaikuttaa mukavilta ja iloisilta ihmisiltä, sekä pukeutua eurooppalaisittain…ehkä joku näin uskoo, että meissäkin voisi olla jotain hyvää

Yo soy FINLANDESA! Ja uusiin tutustuessani tuon sen AINA esiin.

En ole ikina kuulluut etta olisimme ,joro,toykea tai iloton kansa.Tosin puhun nyt tutuistani jotka tuntevat minut ja taalla vierailleet Suomen tuttuni.

Ne jotka ovat joskus sattumalta nahneet jotakin dokumentteja Suomesta ovat kovasti kehuneet maata,tosin siihen sitten tulee se ”negatiivisuus” jota kuulen usein..Suomi on kallis maa…mutta sehan on totta ,harvalla Espanjalaisella on varaa matkustaa Suomeen lomailemaan. Halukkaita varmasti olisi..mutta ne hinnat!
Olen myos kuullut ”kehuja” Suomen monesta ”systeemista” mm.koulutuksesta,lastenhoidosta ym.

Suomalaisten pukeutuminen,hmmm..eipa nama paikalliset Mariat ja Pedrot´kaan sen kummemmin pukeudu..hyvin usein tormaa kadulla naisiin joilla asut ”soivat ja paukkuvat”(liian pienet),vaaleiksi varjattyja MUSTIA hiuksia (karmee tulos!),miehia joilla vaatteet roikkuvat ylla. Toki paljon nakee tyylikkaitakin ,mutta tyylikasta pukeutumista olen nahnyt myos Suomessa ollessani,noh,ehka itsellani on sitten huono nako tai maku.

Samaa mielta olen etta me taalla Espanjassa pysyvasti asuvat voimme itse omalla kaytaytymisella,Suomesta puhumisella, luoda joko positiivista tai negatiivista kuvaa Suomesta.

Vaikka Euroviisujen ”hirviokappale” ei ollutkaan mieleeni,olin kuitenkin silloinkin ylpea SUOMALAISUUDESTANI..kuten jokaisesta kerrasta kun Suomi ”voittaa”jotain. 🙂