seurantaa

LINKKI

kojo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.01.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 1445

Olet varmasti oikeassa kulkukoirien käsittelystä. Samantapaisia kuvia saisi tietenkin myös turhan härkätaistelun jälkeen häristä, mutta onhan koira söpömpi eläin.
Puhumattakaan kuvista niin Espanjassa kuin Suomessa pahoinpidellyistä lapsista ja naisista. Naamaansa ei vain Suomessa uutiskuviin saa kuin Mervi.

Kun koiria nyt rahdataan ei niin kovin halvalla Euroopan laidalta toiselle, niin onko niistä uusien omistajien hoteissa minkäänlaista seurantaa? Ankara pentuikä ja ahdas häkitys ovat varmasti lyöneet niiden luonteeseen leimansa. Moniko niistä joutuu Suomessa ennenaikaiselle piikille, kun uusi omistaja ei ensilumouksen jälkeen kestäkään luonnevikaista lemmikkiä? Viittaan vain yhdysvaltalaiseen pariskuntaan, joka halusi ehdottomasti säälittävän venäläisen lapsiparan, mutta palautti sen lappu kaulassa takaisin Venäjälle, kun poika ei ollutkaan priimatavaraa.

Tämä ei ole provosointia, vaan oikea kysymys. Loppuuko välittäjien vastuu siihen, että koira luovutetaan kenelle suomalaiselle vain? Jos lapsia ja vaimoja pahoinpidellään Suomessa enenevässä määrin (huostaanotot ovat lisääntyneet), mikä takaa koiralle onnellisen elämän juuri Suomessa?