Seuraavan dokkarin sisältö alkaa hahmottua….

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Dokumentti Aurinkorannikosta Neloselta 12.1.2010 Seuraavan dokkarin sisältö alkaa hahmottua….

LINKKI

Hot
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Uuden dokkarin kässäri…

Aluksi talousneuvos Elias Hasila kertoo matkastaan Euroopan läpi Aurinkorannikolle. Seuraavaksi näytetään Convair 440 Metropolitanin kunnostusprojektia ja sitten pätkä Uuno Turhauron golftaidoista Brisaksen kentällä….

Julkuilla ja vastakohdilla saadaan vähemmän lattea… lisäksi liikutaan jylhissä Rondan vuoristomaisemissa….. välillä Sierra Nevadassa ja välillä El Chorron järvialueella…. Illalla käydään Puerto Banuksen satamassa syömässä ja palataan Funkan karaokebaariin laulamaan ”My way”.

Jari Sillanpää tulee keikalle rannikolle ja tutustuu kodissaan kaltaisiinsa ja Teva sekä UusiFunkka raportoivat tämän kaikelle kansalle. Jari vetää jonkun latinobiisin.

Seuraavaksi haastatellaan olutlasin ääressä jotain kännistä ikuista pessimistiä, joka kertoo ”totuuden” Funkan elämästä ja kaikesta muustakin, mikä on ihan perseestä tai oikeastaan kaikki on ihan perseestä. Kontrastina tälle Lesonen avaa pullon Vega Sicilia “Unico” punkkua Las Chapasin mökillään ja kertoo sijoittamisen haasteista.

Ja tokkiinsa esitellään rannalla makoilevia suomalaisia, sauvakävelyryhmä Mijasin rinteillä, poikaporukka kylässä ”92”:ssa ja joku varoittamassa, kuinka rikollista elämä rannikolla on kun aina ja kaikkialla saa pelätä.

Sitten siirrymme esittelemään Mai Tain vilkasta iltaelämää ja nyt haastatellaan jotain nuorempaa, joka laukoo kuinka väärin asiat on kun täkäläinen sossukaan ei auta ja oluet pitää kustantaa ihan itse.

Jos joku haastateltava kehuu tai on liian positiivinen, ne osat leikataan oitis pois.

Lopuksi täti Tokela panee alueen järjestykseen ja raportoi kaiken totuudenmukaisesti – ihan kaiken. Samalla näytetään vanha filminpätkä, jossa turistiporukka laulaa ravintolassa, flamenco soi taustalla ja viini virtaa nokkakannuista.

… ja loppuhuipentumana tietty – meinas ihan unohtua – kuvaaja pääsee takapenkille Costridersin reissulle ja jossain vuoristokylässä syödään cerdoa a la pimienta…..

Jos kaiken tämän jälkeen lopputulos on liian positiivinen, ohjelma hyllytetään.

… tuskin maltan odottaa!