SerieA

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011
guanche kirjoitti:

Pakko myöntää, näin Espanjan ystävänä ja tällaisella Espanjan diggareiden forumilla, että olen niin suuri Italialaisen jalkapallon ystävä, etten voi muuta, kun olla Italian puolella.:)

No tykkään minäkin Gennaro Gattusoa katsella…mutta taidan kyllä olla Espanjan puolella.;)

guanche kirjoitti:

Serie A:ssa olen jo vuosikymmeniä sitten rakastunut ”vanhaan rouvaan” (= Juventukseen ):)

Valitettavasti Guanche en voi jakaa tunnettasi, Juve ei saa minulta (tietyistä henk.koht. syistä) yhtään sympatiapistettä.
Tällä erää en seuraa Serie A:ta kuin satunnaisesti mammun ja paapan satelliittikanavilta, mutta olen kyllä nähnyt Lazion pelin livenäkin.
Olen seurannut sitä myötä italialaisia seuroja, kun joku ”tuttu” on siirtynyt sellaiseen pelaamaan.
Tällä hetkellä ainoa joukkue jossa on ”vanha tuttu” on AC Siena, jossa muuten on kolmosveskarina suomalainen Anssi Jaakkola. (http://www.acsiena.it/schede/JAAKKOLA_Anssi.php?id_rosa=83)
Kakkosveskarina on kreikkalainen ”namu” Dimitrios Eleftheropoulos jonka olen nähnyt livenä joskus 2000-luvun alkupuolella Olympiakosin riveissä.

guanche kirjoitti:

Tämä rakkauteni italialaiseen jalkapalloon juontaa juurensa jo 60-luvulta ja on pitkä juttu, en jaksa sitä kertoa:)

No jos et jaksa niin olkoon, mutta ei kai sitä ole pakko tehdä niinkuin on tehty jo 40 vuotta? 😀
Itse aloitin fudisurani diggailemalla enkkufudista ja Arsenalia.
Gunnersit ovat edelleen toki suosikkejani, mutta kaukana ovat ne ajat jolloin hihkuin innosta Highburyllä. Uudella Emirates Stadiumilla Ashburton Grovessa olen käynyt vain kerran.
Suhdettani Gunnersiin kaihertaa Seamon eläköitymisen jälkeen alkaneet ”veskari erimielisyydet” valmentaja Wengerin kanssa. INHOAN Jens Lehmannia!