Sen kun sauvakävelevät

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Sauvakävelijöiden kiertokulku Sen kun sauvakävelevät

LINKKI

Vinski
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.03.2007
Kirjoituksia: 11
Vastauksia: 307

Suksikoon suksitta ihan rauhassa… Dementiahiihtäjät muuttakoon kaikki Aurinkorannikolle.
Olen sen verran moneen otteeseen ottanut yhteen noiden puolitoistametristen tanttaroiden kanssa Suomen hiihtoladuilla, että olisin kovin tyytyväinen elikkäs contentísima että häviäisivät kaikki Suomen kamaralta. Siksi paljon on noista ”kuntoilijoista” haittaa hiihtäjille mm. kotikaupungissani.
Hiihtäjien ladut poljetaan rei’ille ja vastaan tullaan pienen eläkeläispataljoonan voimin ilman pienintäkään aikomusta väistää suksin kulkevaa vastaantulijaa.
Ainoat, joille suon tuon sauvomisen ilon, ovat iäkkäämmät ihmiset, jotka Suomen talven liukkailla voisivat sauvoitta kulkiessa kaatua pahemminkin. Heille sauvat käteen, niin tasapaino säilyy helpommin ja ”muodikkaat” kävelysauvat eivät aiheuta käyttäjässään samaa ”joko minä olen NÄIN vanha”-tunnetta kuin perinteiset vaarin kävelykepit.
Mutta nyt kaikki äkkiä joukolla mainostamaan Espanjaa Suomen dementiahiihtäjille! Jospa jo ensi talven lumilla saisi hiihtäjät hiihtää rauhassa. Ja olisi siinä etelän immeisille ihmeteltävää kun syssyn alussa pelmahtaisi valtava lastia keppikävelijöitä auringon alle sinivalkoisin siivin!