selvähän se

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
pentti52 kirjoitti:

Niin, tulkoonpa se nyt sanotuksi ja tarkennetuksi, etten mitenkään ole pitänyt bussiturmaan syyllisenä sitä bussinkuljettajaa, joka suomalaisia kuljetti,vaan sitä ajoneuvon kuljettajaa, joka törmäilyillään vahingon aiheutti.

Juu, tuskinpa tässä kellekään onkaan syntynyt sellaista käsitystä, että tuota bussinkuljettajaa pyrkisit syyttelemään. Mainintasi, ”jos bussinkuljettaja on hölmöillyt”, oli täysin spekulatiivinen, johon tosin kyllä vastasin saamieni reaalitietojen pohjalta.

pentti52 kirjoitti:

Tämä tietysti perustuu vain lehtitietoihin, mitä bussiturmasta on kirjoitettu.

Pointti on siis juuri tässä, että suhtaudut lehdistöön sangen skeptisesti.

Älä nyt ymmärrä kysymystäni loukkaavaksi, mutta onko sinulla joku erityinen syy vähätellä lehdistöä?

Tiedämme toki jokainen, että lehdistö saattaa toisinaan liioitella ja joskus harvoin jopa antaa väärää tietoa, mutta se nyt kuitenkin on rivikansalaisen horisontista katsoen lähestulkoon ainoa saatavilla oleva tietolähde, joka on hankittavissa ilman valtavaa vaivannäköä. Virallisten tutkimuspöytäkirjojen hankkiminen on monasti jopa täysin mahdotonta.

Ja vaikka näillä keskustelupalstoilla uutisista käymämme kommentointi useimmiten perustuukin mediasta saamiimme tietoihin, on aina syytä muistaa, että lähestulkoon kaikki internetistä löytyvät keskustelupalstat ovat kuitenkin ja ennen kaikkea ’vain’ keskustelupalstoja, ja ne ovat alunperinkin tarkoitettu ennemminkin viihteellisiksi kuin että olisivat syviä totuuden lähteitä.
🙂
Siltikin uskallan väittää, että äärimmäisen harvoin täällä orkissa kuitenkaan aivan silkkaa valhetta suolletaan.
😉