Se on tätä hetkeä..

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Espanjan talousuutisia. Se on tätä hetkeä..

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Zirinpito
Zirinpito Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.05.2008
Kirjoituksia: 11
Vastauksia: 54

Minua ei enää pelota työttömäksi jääminen, koska se tapahtui kuukausi sitten. Asunnosta en ole edes viitsinyt haaveilla, parempi vain keskittyä pennin venyytykseen että saan päivittäiset maksut hoidettua. Mutta täytyy sanoa että tämä työn etsiminen on syönyt kyllä voimia, joka paikassa se on vaan ei oo, ei oo ja jatkuvasti tulee sitä lokaa niskaan… niin että kyllä ymmärrän että työttömäksi jääminen sinua varmasti pelottaa.

Toivottavasti sinulla on hyvä työpaikka mikä ei ole niin altis tälle talouskriisille. Jos sinusta tuntuu, että tulta on siellä jalkojen alla, voi mielen rauhoittamiseksi auttaa alkaa etsimään toista työtä jo hyvissä ajoin.

Meillä toisella puoliskolla on vielä töitä muutaman kuukauden jonka jälkeen yrityksen pitäisi tehdä hänelle vakituinen sopimus, mutta kun tilanne on mikä on tiedämme että he eivät voi tehdä vakkari soppareita kellekkään. Hän on aloittanut jo työn etsimisen, se on huomattavasti helpompaa vielä kun on työpaikka eikä ole niin panikiissa kun se päivä sitten koittaa että työpaikka menee alta.