se on sitten näin

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Mä julkaisen nyt yleiseen käyttöön mielipiteen josta ei luulisi kovin monen olevan erimieltä.
Jos sulla on, sanotaan nyt vaikka näin, rahaa niin paljon ettei paljon tarvitse hintoja kysellä , eikä odotella tilipäivää tai eläkkeen maksua , että voi toteuttaa mielitekonsa, niin Suomi on oikein hyvä maa asua.Ja Espanja on oikein hyvä maa asua samoilla ehdoilla . Sillä erolla , että jos ei pidä lumesta , pimeästä , rännästä , siis v-mäisestä syksystä, talvesta ja keväästä ja melkein kesästäkin, Espanja on vielä hauskempi valinta. Maiden välillä on tietysti määrättyja kulttuuri ja kansanluonne-erojakin ja niistä jokainen arpoo omat suosikkinsa.
Mutta noin yleisesti raha rauhoittaa ja tasoittaa tietä.
Perseaukiselle Espanja taas on ehdottomasti ikävämpi vaihtoehto, täällä oikeasti perheellinenkin joutuu kadulle tai ihan autenttiseen slummiin. Siinä ilmasto saa aikaan vaan sen , että kesällä on helvetin kuuma ja talvella vastaavasti kylmä.
Suomessa tätä ei sentään nykyään tapahdu, jopa kantaväestöön kuuluvat asutetaan johonkin, jossei sentään Vuosaaren merenrantataloihin , niin vaikka sisämaahan Jakomäkeen.
Eli Kataisen ja kavereiden parhaista yrityksistä huolimatta sanonnalla, hyvinvointi tai sosiaalivaltio, on yhä katetta. Ja siinä on yksi asia mitä ei kannata väheksyä, minä ainakin olen alkanut näkemään kyseisen asian uudessa valossa täällä Espanjassa.
Kannattaa muistaa , että kaikesta henkilökohtaisesta ylivertaisuudesta ja ylimielisyydestä huolimatta yksilö ei voi koskaan tietää milloin elämä päättää potkia oikein kunnolla maihinnousukengällä munille.