Se nyt on vaan tyhmää maksaa liikaa

LINKKI

freesoul65
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
Lumenluoja kirjoitti:

Jos ostaa 70-100k€:n asunnon ja pelkää menettävänsä leijonanosan rahoistaan on paras jättää ostamatta – silloin ei vain ole varaa kyseiseen asuntoon. Sama pätee pörssiosakkeisiin tai tilivaluuttaan pankissa (vert. Kypros). Niillä, joilla on rahaa joko murehtivat sen säilymisestä tai eivät. Niillä joilla ei ole rahaa murehtivat senttisten riittävyydestä – aina ja ikuisesti.

Just. Tuollaiset puheet on kyllä niitä juttuja, joilla vedätetään lähinnä idiootteja.

Yli puolenvuosisataa olen tätä planeettaa tallustanut enkä vielä montaa tavannut, joille >10000 euron summat olisivat sellaisia, että niitä kestää paiskoa olkapään yli.

Jos kysymys muotoilaan näin:

Vuokralla asuminen on tietysti inhottavaa, varsinkin jos on tottunut ”omassa” asumaan ja äiti opetti, että köyhät asuu vuokralla ja yada yada ja sitä rataa. Pakkohan se on silloin sännätä ostamaan heti paikalla se ”oma” ja työntää myyjälle mitä se pyytää suoraan käteisenä kouraan ja varmuuden vuoksi vielä 5000 euroa juomarahaa, jotta tekee äkkiä kaupat!

Vaan jospa saatkin jostain tietää, että joku kämppä maksaa nyt 100000 euroa – mutta parin vuoden päästä se irtoaa 70000 eurolla. Siis 30000 euroa halvemmalla kuin nyt. 2 vuotta on 24 kuukautta. 1250 euroa rahaa palaa joka kuukausi….joko rupeaa vuokra-asuminen maittamaan vai vieläkö raha polttelee taskuissa? Siinäpä pohdittavaa teille.