Se mitä mulla on kokemusta

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia:
Vastauksia:

Se mitä mulla on kokemusta noista ”nettikahviloista” Granissa, niin mitään lisiä sun ei tarvitse maksaa; juot sitten kahvin tai kaljan ja näytät läppäriäsiä, niin myyjä antaa sulle paikan salasanan käyttöösi jolla voit wlanin kautta kytkeytyä verkkoon. Heidän yhteytensä on mielestäni aika hyvin suojattu viiruksia vastaan, joten niitä voi tietyllä varovaisuudella käyttää.
Myös joitakin avoimia Wlan verkkoja löytyy joistakin paikoista, mutta ainakin mun koneen asetukset on sen verran tiukkoja että nk. yhden-kahden tolpan signaalilla homma ei toiminut.

Tuo kännykän käyttö ilman maatunnuksia on tietääkseni sarjaa ”urbaanilegendat” ; kännykkä vaatii toimiakseen jonkun verkon ja se numero mikä sulle on aikanaan operaattorin toimesta annettu toimii sitten joka puolella EU maita ja jossain määrin myös sen ulkopuolella, joten kun matkustat suomen ulkopuolelle ja avaat siellä sitten kännykkäsi niin siirryt samassa yhteydessä roaming-sopimuksen piiriin. Kännykkäpuhelut ovat halventuneet jonkun verran esim. Granin päässä, mutta näköjään sen hinnat sitten peitetään tuon tiedonsiirron kustannuksella. 🙁