Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa..

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Miksi Pekkarinen suuttui asiaohjelmasta? Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa..

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Selma
Selma Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 38
Vastauksia: 583

Mikä teitä vaivaa siellä Aurinkorannikolla? Yhtään negatiivista lausumaa ei voi sanoa. Heti toimittajat ovat epäpäteviä, ymmärtämättömiä turisteja, jotka päivystävät Suomi-baareissa.

Uskokaa nyt, ei sinne ole muuttanut vain kaikkein paras, rehellisin, mukavin, ahkerin kansan osa. Kyllä sinne on tullut myös ”liikemiehiä” ja ”yrittäjiä” helpon rahan toivossa.

On hyvä, että myös tätä puolta tuodaan esiin. Ettei sitten taas yksi sinisilmäinen suomalainen menetä koko omaisuuttaan hämäräbisneksissä. Yrittäminen on vaikeaa ja helppoa rahaa ei ole!

Kyllä ne toimittajat kirjoittavat ja tekevät ohjelmia myös Suomessa asuvista ”liikemiehista”. Eikä täällä kukaan meuhka toimittajien epäpätevyydestä. Suppean Suomi-TV:n ansiosta ette varmaankaan ole niitä nähneet ja luulette, että kyseinen ohjelma oli ainoa laatuaan.

Kari on kirjoittanut ansiokkaan kirjoituksen yrittäjyydestä. Samoin joissakin keskusteluissa on puhuttu varoituksen sanoja. Kaikki asiaa.