Sauvakävelyllä presidentiksi!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Sauvakävelijöiden kiertokulku Sauvakävelyllä presidentiksi!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä LakuPekka
LakuPekka Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.11.2006
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 394

Heippa,

”SeppoH” Suomi24 sivuilla. Siteeraan hänen artikkeliaan pätkissä, koska sauvakävely ja tuulipuku ovat rantautuneet Pakosin sauvakävelyn Keskusmäeltä aina Kanarian saarille saakka ja presidentimmekin on lajin vankka harrastaja, etenkin kesäisin siirtolapuutarhaympäristössään.

”Tuulipuku, tämä sauvakävelyä harrastava ihmisrotu, joka on kykenemätön näkemään todellisen maailman menon, on onneksi kovaa vauhtia kuolemassa sukupuuttoon. Tuulipuvun kulminaatiopiste sijoittuu vuoteen 2000, jolloin tämän lajin edustaja, harmaan tuulipuku-massan valitsemana jopa pääsi maamme presidentiksi.

Tuulipuvun vapaa ajan harrastuksiin kuuluu mm. erilaisten kotimaisten TV sarjojen ja asiaohjelmien seuraamista. Kotikatu, Karpolla on asiaa, A-studio ja Poliisi-TV muutamia mainitakseni, unohtamatta harrastuksia kuten ensiksi mainittu sauvakävely, tikanheitto sekä mahdollisia Tuppervaare kutsuja. Viikon kohokohta sijoittuu kuitenkin lauantailtaan jolloin viikon Lottorivi tarkistetaan ja viinapullo korkataan. Lomamatkoillaan Tauno- ja Tarja Tavis yleensä suuntaa ”eksoottisiin” kohteisiin kuten Las Palmas tai Playa de las Americas.”