Sauvakävelykoulu, osa ll

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Sauvakävelijöiden kiertokulku Sauvakävelykoulu, osa ll

LINKKI

LakuPekka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.11.2006
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 394

Heippa,

No niin rakkaat orkkilaiset, nyt olisi taas aika keskittyä Pedro sedän tuttuun ja turvalliseen sauvakävelykouluun osioon ll, tai muuten Pedro-setä on yhdessä Nasse-sedän kanssa hyvin, hyvin vihainen etenkin kaikille Pakosin mäen sauvakävelijöille. Lue tarkkaan seuraavat nettipoiminnot, joihin tulee suhtautua hyvin, hyvin vakavasti.

”Symboleiksi tullaan ja symboleita tuotetaan kollektiivisen kokemuksen kautta. Meillä on Kalevalamme ja Kalevala-korumme, joulupukkimme ja muumimme, ruisleipämme ja koskenkorvamme, Sibeliuksemme ja tangomme, arkkitehtuurimme ja designimme, korkea koulutuksemme ja naistemme tasa-arvo, viime sotamme ja menetetty Karjalamme, suomenruotsalaisemme ja Ahvenanmaamme. Uusimpia Suomi-symboleita ovat tuulipuku, sauvakävely ja kännykkä.”

”Sauvakävely on uusi tuulipuku, siitä voimme varmaan olla yhtä mieltä”.

”Arvostan korkealle sauvakävelijöiden urheutta! Vaatii todella ”pokkaa” hiihtää ilman suksia. Talvella tulee aina mieleen, että ovat raukat unohtaneet sukset kotiin tai välietappiin! Itse en moiseksi pelleksi ryhtyisi, vaikka olisi kuinka terveellistä. Kädet vapaana on mukava kävellä – hiihto onkin asia erikseen: siinä haluan käyttää sauvoja. Järvihölkkä ja sauvakävely kuuluisivat pellekansan ”triathloniin” – mutta mistä kolmas laji?”

”Rullaluistelu sauvoin, olisi se kolmas laji.”

” Se kyllä on kovin on lystin näköistä, kun samanlaisiin ”urheiluasuihin” pukeutunut pariskunta mennä viuhtoo pipot heiluen sauvakävelyä teitä pitkin. Silloin tulee aina mieleen, että onko se vaimo vaiko mies, joka on saanut toisesta työvoiton.”

”Nyt en missään muotoa halua moittia ihmisiä jotka sauvakävelevät, mutta kun tämä muoti syntyi niin sanoin: ”Jumala varjele minua ryhtymästä kahteen asiaan, sauvakävelyyn ja karaoke-lauluun”.

”Minä puolestani olen tutuilleni ilmoittanut, että jos minun nähdään jonain päivänä kävelevän sauvat kädessä ja tuulipuku päällä, minut tulee välittömästi toimittaa psykiatriseen hoitoon:”.

” Siis harrastuksessahan on tärkeintä kaikenlaisten vempaimien ostaminen, jos sauvakävelyssä ei saa kerran vuodessa sauvaa jossain ylämäessä rikki, on suunnittelussa tehty selkeä virhe. Toivoakseni seuraava kehitysversio kävelysauvoista on askelmittarilla, ekg-käyrää piirtävä, ainakin 15 piuhaa kroppaan ja päähän kiinni, ja otsan eteen näyttölaite, joka kertoo, kuinkahan mahdan urheilla…”

” Kun näen ja kuulen sauvakävelijän tiedän, että aistini on tallella”

” Onko sauvakävelijä sohvaperunan vastakohta? Ehei, kyllä sitä on muitakin keinoja liikkumiseen kuin lenkkeily; minä en pidä hölköttelystä oli sauvoja tai ei.

”Se on vielä hullumman näköistä kun kaksi naista prikulleen samanlaisissa tuulipuvuissa, samanlaisessa kampauksessa samanlaisilla sauvoilla pistelee tasatahtiin.”

[img_assist|nid=2045

|title=Tuulipuku yhdistää sauvakävelijät|desc=|link=none|align=left|width=400|height=600]