Sauvakävely vastaustako vaille

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboksi 14 Sauvakävely vastaustako vaille

LINKKI

Ziiuska
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.12.2006
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 242

Keksintökö?
Kaipa se ol ML ja Hartsa.
Tai tuskin.
Sehän onkii suksitehas hartsa hoivis siel Kitteel, vissii. Tälläsil ilmoil se kyl männöö konkurssii ja kannattas ehkä keskittyy niihin sauvoihin, tehä vaik piraatteja exelist ja tulla myymää sinne rantakavulle, niitten Karitapioiden sijaan……..kuka keksii ehdottaa……

Sauvakävely on levinny ympäri maailmaa erittäin suosituksi trendi- ja urheilulajiks, joten pikkasen harmittaa ku ei tullu sitä ite keksittyy aikoinaan…….taitaa olla miljoonabisnes exelil.
Jopa suomen armeija suosittaa sitä kuntoilulajiksi. Joten vanhempi väki haluaa osallistua maanpuolustukseen omalla osuudellaan.

Älkää huoliko, nii kauan ku ei näy lautoja jalkojen alla siel Pacosin mäes, ni ei oo mittää hättää.
Jos Lauvat näkkyy koivis, soittakaa Auttavaan Puhelimmeen ja tilatkee appu joko itellennä (harhanäkyy varten) tai sil lautailijal (lumetonsokeus, lumisokeuden vastakohta. ÖÖÖ)

Toisaalta, kohta suomen hallitus säätää uuden lain: sauvakävelijöiden promilleraja, Savossa on viime kesänä pidetty jo sauvakävelyratsioita! http://www.yle.fi/suomiliikkeelle/kuvat/Sauvakav_tietopaketti.pdf
Eli hyvä ku kävelööt vaa sinne pullapuotii, eikä baariloihi.

http://www.suomenlatu.fi/skratsia sivuilta löytyviä muita mukavia suomalaisia kuntoilulajeja ovat varmaan: muumihiihto 2 -100 vuotiaille(kukas tän o keksint)??, luonnossa uinti, lumikenkäily (espanjan rannoille?) hiekanveisto ym.

Jokaiselle auvolle ja bertalle löytyy sopivia lajeja, kunhan sovelletaan luonnonmukkaasesti!