Sattuuhan Noitia

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Espanjalaisriehuntaa Sattuuhan Noitia

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Pintor
Pintor Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.11.2006
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 484

Menin eräälle matkalle AR;lle Stadista, mutta muutaman tunnin odottelun jälken lähdimme Ouluun hakemaan varsinaisia/miehiä por AR. Se vain suututti kun Finnair ei tarjonnut edes vettä koko 3-4 tunnin koukkauksella Ouluun !!! Joo..joo kyllä pyysin mutta en saanut ?!!! Kyllä happea oisin saanut jos oisin pyytänyt, koska minulla on hieman vajausta korkeuksissa.

Sitten toinen juttu Spantaksista. Olin (huom.) opiskellut vain kaksi viikkoa espanjaa ja pärjäsin lentoemojen kanssa erittäin hyvin ! Minut vietiin emojen huoltotiloihin ja sain koko matkan ilmaisia ruokia y JUOMIA !!

Kun taas Spantax teki konkurssin ja oli matka oli Mallorcalle niin Meidät vei joku Bulgarialainen kone, jossa voi jokainen valita paikkansa mistä halusi, siis sellaisen tuolin joka pysyi suht`koht pystyssä. Jokainen sai polttaa tupukkia missä vain joku sitä halusi. Hyvä ja hyvä puoli oli se kun jokaiselle tai kuka halusi virvokkeita annettiin 10 cm pullo vodgaa. Poikammekin aina kun isä pyysi. ( olihan meillä vanhemmilla hotellissa sitten jotain juotavaa yöllä ).
Oli myös eräs mies, joka on kai vieläkin ” Ryssä fani ”. Pidassa luki ” CCCR ”. Hän sanoi, ” että onpa nämä koneet sitten nopeita ” ja retkotti tyytyväisenä remppatuolissaan. Olimme matkustaneet jo neljä tuntia Sofiaan, jossa parin tunnin välilasku ( oli muuten halpaa ! Maksoin sadalla markalla kymmenelle hengelle kahvit ja cognakit, camarera palautti yli 90 kymppiä takaisin ” ).

Sitten matka jatkui kuitenkin ja kahdeksan tunnin jälkeen olimme Mallorcalla !!!

Sattui olemaan muuten silloisen ex;ni kanssa hääpäivä ja tilasin ”mukamas” espumosaa ( kuohuvaa )
ja olihan se jotain kun saimme mustaherukkamehua ” kuplilla”, ei muuten kelvannut ” ryssäfanillekkaan ”.

Aika veikeää oli myös kun lentäjä ja lentoemo olivat kaljalla ja tupakilla ohjaamon ovella! Huh..huh !

Ja sitten huippu ! Tapasimme noin kuukauden matkan jälkeen erään Rouvan joka oli samalla lennolla.
Hän kysyi, että tahdotteko tietää koneesta jolla lensimme ? !Si, ”no se putosi kuukauden kuluttua matkamme jälkeen” !

Ei kun turbulenssia elämään !!!!