Sattuu ja tapahtuu

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Lörpöttelyloota 3 Sattuu ja tapahtuu

LINKKI

Wilmariina
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.03.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 221

Tuosta OC:n ehdottomasta lampaasta tuli heti mieleeni eräs tapaus. Olin siloin vielä nuori ja nätti, mutta nyt en ole enää kumpaakaan.

Asuimme Jyväskylässä ja meillä oli silloin vain ihana 3 vuotias pikkutyttö. Huomasin ledestä ilmoituksen pikku kilistä. Suloinen eläin sai minut soittamaan lehdessä olevaan numeroon heti ja minulle luvattiinkin pieni kili-pukki ja kuljetuskin järjestyi, koska joku perhe meni omia kilejä noutamaan.

Mieheni tuli kotiin viikonloppuna ja kerroin heti hänelle iloisena, että olen tilannut meille oman kili-pukin ja tyttökin oli niin innoissaan. Mieheni tajusi heti, että mihin se niin ihana kili sitten laitetaan. Asuimmehan 3h+k parvekkeellisessa asunnossa. Ehdotin että aluksi kili voisi asua parvekkeella, joten kohta pääsisimme mökille. Ei olisi hätää ruohon leikkuustakaan.

Muutaman päivän päästä puhelin soi ja minulle ilmoitettiin, että nyt kilin voi hakea. Minun oli samalla kysyttävä heiltä, että voisiko he ottaa meidänkin kilin, koska mieheni ei suostunut edes harkitsemaan eläintä meille. En kuitenkaan uskaltanut kertoa koko totuutta.

Soittaja lupasi ottaa eläimen itselleen, joten kaikki loppujen lopuksi järjestyi. Muita isompia typeryyksiä ei kohdalleni ole sattunut. En ainakaan muista.