Santiagolle

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
santiago kirjoitti:

Jostain syystä mun päässä tapahtui jotain , ehkä älyllistä toimintaa?
Ja se panee mut kysymään Vanhaltatytöltä miten suomalaisen eläkeläisen , kuten minä, tulee ottaa kantaa näihin ylläoleviin uutisiin.
Mä en ole vaikuttanut , en äänestämällä , en työskentelemällä , enkä osallistumalla poliittiseen elämään Espanjassa, siihen mitä tässä maassa on tapahtunut ja tapahtumassa.
Pitääkö mun huolestua , osallistua jotenkin vai ei tehdä mitään ja vaan katsella huuli pyöreänä mitä täällä isossa maailmassa tapahtuu.
Se mitä Rajoy nyt tekee ja joutuu tekemään, lienee perintöä Zapateron sosialistihallituksen kahdeksan vuoden laiminlyönneistä ja pätemättömyydestä.
Paha tätä nykyistä tilannetta on tässä vaiheessa panna PP:n ja erikoisesti Rajoyn kontolle.
Tulevaisuus sitten näyttää voiko nykyhallitusta kirota vai kiittää.

En miná tiedá, mitá pitáá tehdá. Ja vaikka tietáisinkin, ei ole minun asiani neuvoa ketáän. Minä olen kirjoittanut tánne ”viikon 5 uutisia”-palstalle omasta mielestáni mielenkiintoisia ja ajankohtaisia Espanjan uutisia, joita ei löydy Suomen sanomalehdista ja joita orkin kyselyn mukaan 62% orkin seuraajista ei lue espanjalaisista sanomalehdistá. Koska ei yleensá lue niitä. Siiná kaikki.

Noin yleensä ottaen minusta jokaisen pitáisi olla selvillá siitá mitä ympárillá tapahtuu. Kaikkihan loppujen lopuksi vaikuttaa kaikkeen ja kaikkiin. Esimerkiksi tuo köyhyys vaikuttaa suomalaisiin sillá tavoin, ettá yhá useampi on viime aikoina joutunut ryöstön kohteeksi. Ja yleislakko sitten vaikuttaa ihan varmasti, joten ei me táällá asuvat ihan suojassa olla yhteiskunnan tapahtumilta.

Ja jos olen ihan oikein ymmártänyt niin Sinulla on táállá nuortakin perhettá, osin espanjalaista ??? Niin on minullakin ja se on yksi syy siihen, ettá seuraan politiikkaa. 🙂