santiago luulee, että Portugalin tärppi on häntä varten???

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Muutto Espanjasta Portugaliin. Eläkkeen verotus 0% santiago luulee, että Portugalin tärppi on häntä varten???

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä freesoul65
freesoul65 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697

Näkee, että santiago on ras-vaa-trii linjan duunareita eikä omaa hölkäsen pöläyksen käsitystä valkokaulus- puhumattakaan kultakaulusduunareiden eduista. Huvittavaa tuommoinen oman navan ympärillä pyörivä maailmankatsomus, mihin ei juuri nyansseja näytä mahtuvan. Ei Santiago käynyt mielessä, ettei em. veroedulla ehkä varsinaisesti sinua (sinuntyyppistä köyhää) kalastella??

Ihan tavanomaista executive tasolla on, että osa työsuhteen eduista on mm. työnantajan maksama runsas eläkevakuutus. Minullakin on, vaikken edes mihinkään vuorineuvossarjaan koskaan noussutkaan. Saan 55 ikävuodesta lähtien pumpata em. eläkevakuutuksen eläkkeenä ulos haluamassani ajassa, minimi kuitenkin 5 vuotta.

Siihenhän tuo Portugalin verotäsmäisku on selvästi suunnattu. Executive eli johtajatason eläkeläisiä houkuttamaan.

Portugali on varteenotettava vaihtoehto. Sinne 5 vuodeksi asumaan ja pumppaa samalla eläkevakuutuksesta miljoonan euron pääoman itselleen puhtaana käteen. Ei todellakaan ole mikään ”yks-ja-hailee” tuon kokoluokan pääoman tyhjennyksessä mikä on veroprosentti!!! Veroihin palaa matalan eläkeverotuksen maissakin monta sataa tuhatta euroa! Portugalissa ei mitään.

PS. Nyt vaan jään odottelemaan runsaita hate-you-ilmaisuja 🙂 Nähdäänkö negareiden ennätys? 🙂 Yleensä ihmisiä kiukuttaa suunnattomasti totuudenkertojat.