Samanlaisia kokemuksia

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Jatta
Jatta Ei kirjautuneena
Liittynyt: 04.02.2007
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 42

Samanlaisia kokemuksia suomalaisista asunnonvälittäjistä oli meilläkin muutama kuukausi sitten, kun etsimme Fuengirolasta 2mh asuntoa.

Ensimmäinen välittäjä vastasi useamman yhteydenottokerran jälkeen kyllä, mutta kun halusin saada vastauksia niihin muutamiin asunnon sijaintia ja varustelutasoa koskeviin tarkennuksiin, niin niihin ei sitten vastausta enää tullutkaan.

Sain tosin täältä sivustosta kysyen tarkkoja tietoja ko asuinalueesta, ja niistä tiedoista suuret kiitokset.
Mutta kyseisestä asunnosta ei välittäjältä enempää tietoa koskaan tullut.

Tyttäreni suivaantui sitten odottamiseen (hänellä on 1,5v. lapsensa mukana tulossa Fuengirolaan), ja niinpä käännyimme toisen suomalaisen välittäjän puoleen, jolta sitten kyllä saimme erittäin hyvää palvelua. Nyt asuntoasia on kunnossa, kiitos Maarit Aron.

Perheemme on usean vuoden aikana ollut eri pituisia aikoja talvesta Mijas Costan alueella, mutta siellä aina samassa asunnossa, joten tällaista ei ole aikaisemmin havaittu.
Nyt kuitenkin tulemme sinne kesällä ja Fuengirolan keskustaan, kun Mijas Costalla ei oikein selviä ilman autoa pienen lapsen kanssa. (Onhan siellä hyvät bussiyhteydet joka paikkaan, mutta rattaitten kanssa vähän hankalaa).