Samaan asiaan jatkoa….

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä masa10
masa10 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.10.2008
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 83

En osannutkaan kirjoittaa tuon kysymyksen jatkoa samaan juttuun. Ensimmäinen yritys hävisi bittien autuaaseen taivaaseen…Anteeksi tankerouteni!!!
Olen käynyt Fuengirolassa ja Los Pacosissa viimeksi v. 2005. Käsitykseni mukaan alue on muuttunut siitä huomattavasti.
Nyt kiinnostaisi tietää, miten asuttu tämä melko iso kompleksi on. Vai onko se jäänyt kesken? Onko rakentaja konkurssissa? ym.
Kohde vaikuttaa melko edulliselta, kun katsoin sitä tältä idealistan sivustolta. Peräti kaksi autopaikkaa, kaksi kylpyhuonetta (ovat seinät vastakkain ja toiseen jo suunnittelin omaa saunaa), kaksi makuuhuonetta ja taloyhtiöllä kuntosali ja jopa yhtiön suomalainen sauna.
Asunnon pohjapiirroskin melko hyvä, jopa keittiöön mahtuisi ruokapöytä, mikä aika harvinaista espanjalaisissa asunnoissa.
Ymmärrän kyllä, että kuvat ovat piso pilotosta. Ilmoituksen mukaan jopa 90 m2. Käsittänee myös parvekkeen.
Hinta vähän yli 127000 EUR 2:ssa kerroksessa. 5. kerroksen 102 m2 asunto hieman yli 130000 EUR.
Äkkiä ajatellen vaikuttaa jopa halvalta?
Läysin samat ilmeisesti tuon 90 m2 kahden makuuhuoneen piso piloto kuvat suomalaisen välittäjän sivuilta ja hinta oli 143000 EUR. Pohjakuva löytyy Finn-Invest’in ilmoituksesta kohde 1155. Neliöitä mainittiin olevan jopa 106 parvekkeen kanssa ja kaksi autopaikkaa. kerrosta ei mainittu.
Elikkä viitsisikö joku orkkilainen suunnata kävelyretkensä tälle kadulle ja kertoa kokemuksiaan ja havaintojaan paikkaseudusta. Joku Teistä saattaa jopa asua lähellä.
Kuulen mielelläni myös, jos jollakulla on jotain tietoa tästä rakentajasta ja taloyhtiöstä.
Asuin Torremolinosissa ja Benalmadena Costalla toistakymmentä vuotta sitten ja siitä syystä on tullut seurattua lähinnä Torren suunnan asuntoja. Mielestäni siellä on kalliimpaa, kuin Fuengirolassa.