Samaa mieltä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Olen samaa mieltä Costan kanssa. Nythän hyväpalkkaiset haluavat ehkäistä aivan muita ihmisiä saamasta haluamaansa työtä. Tosin työtä on tarjolla pienemmällä palkalla, mutta kun tuntuu työ silti kelpaavan, voitaneen palkan katsoa olevan kelpoinen.

Kauheeta, toivottavasti kaikki nyt ryhtyvät ymmärtämään matkustelevan lentohenkilöstön todella ansaitsevan palkkansa ja muita etuja lepopäivineen unelmakohteiden huippuhotelleissa (esim. Sheratonit), joissa kukin asuu yksittäin kahden hengen huoneessa. Vaikka päivärahatkin tahtovat olla hupaisia, sillä niitäkin tarvitaan, liikuttaessa ostoksilla, ellei …

Siis kamoon. Kyllä se elämän raskaaksi tekee tuo matkustelu, kun joutuu töitäkin tekemään. Joten tottakai sitten paluumatkalla viimeistään väsyttää. Jotta yrittäkää nyt siis ymmärtää. Se on raskasta se kärryjen työntely käytävillä ja nyökyttely hymyssä suin ihmisille, jotka kuvittelevat nyt olevansa jotakin, kun ovat kerran (naurua) päässeet ulkomaanmatkalle.

Tuon kaiken kun ymmärrätte ja syötte hiljaa sen lentolipun myötä kalliisti maksamanne mössön muovihaarukalla ja tilaatte kerralla suoraan syliinne kaikki juomat ja tykötarpeet monen tunnin lennon ajaksi, ettekä pyydä mitään lisää saati ylimääräistä, niin saatatte todella tulla toimeen myös emojen ja stuerttien kanssa.

Olen minäkin kohdannut Finskin koneissa hyväntuulisia miehistöjä ja saanut erinomaista palvelua, kun olen nukkunut kirja sylissä lennoilla, missä on saatettu kollegoiden tietoon, että se on tuttu. Älkää siis ajako kärryillä sen jaloille ja kysykää kuiskaten, haluaisiko se jotakin ekstraa. Ihan ilmaiseksi.

Mutta … kuulisittepa itse naurunremakoiden saattelemana, minkälaisia tolloja te muut todella olette kaiken kaikkiaan. Niitä kertoilevat siviilioloissa vanhat naiset, joita ei vaan päästetä eläkkeelle, vaikka jo kolottaa ja harmittaa. Mutta onhan sentään Nykki ja BKK ja muita kohteita, joihin virkaiältään vanhemmat emot pääsevät välillä huilimaan. Niissä jutuissa ei vähäpalkkaisia säälitä.

Syökööt tulevaisuuttaan. Mitä minä olen sanonut. Ne taatusti tulevat ja jyräävät meitin, kun osaavat palvella eivätkä vaadi taivaita.