Sama vika…

LINKKI

Johan Pomppas
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.01.2012
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 29

Heippa gimmat!

Sama juttu täällä, tuon nicin suhteen… Emme ole tainneet olla aina ihan ”suosiossa”, josta johtunee nämä kirjautumis ongelmat.

Elossa minäkin olen edelleen ja voin jopa hyvin. Tätä saittia seurailen aina joskus, mutta en enää kovinkaan aktiivisesti. Kirjoittaminen ylipäätänsä on jäänyt aika vähälle, sillä aikani kuluu nykyisin opiskelussa.

Eläkepäivistä haaveilun sijasta olen päättänyt keskittyä itseni kehittämiseen ja siihen, että olen onnellinen tässä ja nyt.

Pahasti silmääni pistää edelleen täällä tämä jatkuva ”vastakkain asettelu”, sillä ainakin minun kotini on aina siellä mihin laukkuni lasken. Espanjassa on omat hyvät puolensa aivan kuten Suomessakin ja ihan vain esimerkkinä: En minä nyt Suomessa luo lunta, enkä Espanjassa leikannut nurmikoita…

Monta kokemusta rikkaampi olen saatuani kokea Espanjan arkea ne vuodet, jotka siellä elelin ja kukaan ei tulevaisuutta osaa ennustaa, missä lopulta sitten tulenkaan olemaan. Maanpäällisiä paratiiseja ei ole olemassakaan ja kyllä se vain on jokaisen se elämänsä ihan itse järjestettävä sellaiseksi, että se mukavalta tuntuu.

Molemmissa maissa minulla on omat ystäväni sekä viholliseni, kuten varmaan kaikilla muillakin – sellaista se nyt vain on. Terveisiä kaikille tutuille, elän ja hengitän edelleen. Mikä ei tapa – se vahvistaa.

Ja nyt sitten reippaasti päivän opintojen pariin. 8)