salsa de grasa

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
Ritacasanueva kirjoitti:

Niin kauan kun kerrotaan tarinaa tadista joka paistoi laskia voilla ja kuoli 100 vuotiaana auton alle ei ihmiset ota sairauksiaan tosissaan.

Ettet nyt vain pitäisi ihmisiä tyhmempinä kuin he ovat?

Maailman vanhin tupakkamies kuoli juuri jokin aika sitten 124 vuotiaana, mutta ei se tupakasta kenenkään silmissä vaaratonta tee. Tai, toki jonkun lukutaidottoman ”litteän maan” päällä tallaava kamelinajajan silmissä saattaisi tupakka tuon perusteella vaaratonta ollakin, mutta tuskinpa kenenkään suomalaisen lukijan.

Kyllä tietoa terveydestä ja sen säilyttämisestä on saatavilla ihan lääkäreistä henkiparantajiin asti, mutta ihminen lienee perusluonteeltaan melkolailla hedonisti, muutamia askeetteja lukuunottamatta. Siksi niin monet terveyttä edistävät ruoat maistuvat niin monen suussa ei miltään.

Jatkuva pieni nälkä on varma nopea laihdutuskeino, mutta eihän kukaan katsele montaakaan minuuttia sellaista, joka on koko ajan naamaltaan kuin norsun häntäpuoli.

Ritacasanueva kirjoitti:

Moni edellisia sairauksia sairastaneet ja laakityksessa olleet, useasti painonpudotuksen ja siita johtuvien ”arvojen” laskun jalkeen, laakkeitten pois jattaneiden urheiden suomalaisten tie paattyy yleensa pallolaajennukseen.Ja tai sydaninfarktiin.

Öhhh..? Nyt en oikein jummarra. Jos siis saa esimerkiksi painonpudotuksen yhteydessä myös verenpaineensa ja kolesteroliarvonsa radikaalisti putoamaan, niin tuskinpa siinä nirri lähtee, jos ensin kokeilee lääkityksen vähentämistä asteittain, mutta käy toki koko ajan kontrollissa.