Sähköisen viestinnän armoilla !!!

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia:
Vastauksia:

No hyvä , että on piuhat kunnossa , törmäsin tähän sähköiseen yhteydenpitoon tänään tuolla terveyskeskuksessa. Olin siellä lääkärissä , kun kokoviikon olen ollut kuumeessa.

Olin aamulla ”päivystävällä”, joka määräsi sairaalan puolelle keuhkokuviin ja labrakokeisiin, ja lääkäri antoi puhelinnumeron johon sitten soittaa ja kuulla ne tulokset.

Olin huonovointinen ja väsynyt , jäin odottelemaa sinne sairaalalle niiden kokeiden tuloksia. Meillä Iidenissä terv.kesk ja sairaala lähes samaa rakennusta.
Määrättynä aikana en soittanut , vaan menin henk. koht kysymään vastaanotolta kokeiden tuloksia. , jolloin kaksi hoitajaa yhdestä suusta vakuutti , että lääkäri soittaa, ja nyt ei lääkäri enää katso ketään, on niin hirveästi potilaita, aulassa istui yksi.
Olin ihmeissäni, ja sanoin että menen sitten ulos soittamaan ja uupuneena ajattelin että pompi, pompi pompi vaan mummo, 🙁
Menin ulkopuolelle soittamaan ja sanoin vastaajalle asian ja sanoin , että jos on niin, että lääkäri soittaa, niin alan pötköttämään tähän pihan penkille, kun en jaksa kotiin mennä ja kohta tulla takaisin.

Hoitaja kysyi , että olenko minä siellä terv.kesk.ja sanoi että mene kysymään hoitajilta, sanoin niin tehneeni, mutta kun pitää tällä kännykällä nämä asiat hoitaa, niin sitten teen kuin on käsketty. Hoitaja sanoi , että nyt tulet sisälle ja hän antaa lääkettä ja lääkäri katsoo ne tulokset.

Toinen niistä soitattajista oli häipynyt hoitohuoneesta ja jäljelle jäänyt mutisi jotain itsekseen.

Sain kuumetta alentavaa ja kohta tuli lääkäri ja sanoi , että teillä on keuhkokuume, ja jaksanko olla kotona , pitäisikö mennä sairaalaan, sitten yhdessä sovittiin , että jos olo huononee tulen sairaalaan.

Nyt olen sitten kotona ja olo parani, on monet lääkkeet ja olen nukkunut monta tuntia.

Niin että kyllä se on tärkeää että on yhteydet kunnossa, kun tuntuu, että potilaitakin mieluummin jututetaan puhelimella , kuin että potilas olisi fyysisesti paikalla.

Tämäkään ei nyt mitenkään liity aloitusjuttuun, paitsi jos katselisi Rutakoraetin leppoisaa elämän menoa ja rauhaa , osoitteesta jonka Don B ystävällisesti laittoi näkymään.

Viikonloppuja kaikille, minä alan taas nukkumaan, olenhan ollut hereillä noin puolituntia!!!! 🙂