Saattaa se joillekin myydäkkin

LINKKI

freesoul65
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
bhajee kirjoitti:

No kokeilin tuota lääkettä… kyllä siinä on se rinkula (siitähän näkyy vain tulevan sellainen pudotusvalikko, josta sitten näkee saako mahd. jotain versiota ilman reseptiä). Tuon kohdalla ei, mutta apteekki myy sitä kyllä ilman.

Monissa lääkkeissä apoteekeilla on Espanjassa ns. harkinnanvaraa. Virallisestihan toi kait menee ”annostelun pitää olla lääkärin reseptin määräämää”. Joten jos joku lippuslappunen löytyy, jossa on tohtoori puumerkit huumehitten ostoon, niin kaippa ne sitten niitä myyskentelee, jos sattuu huvittamaan ja pärstä miellyyttää.

On kuitenkin väärin sanoa, että ”yleisesti myynnissä”. Yleisesti myynnissä tarkoittaa, että kun tiskille menee niin tabua on tultava, oli naama vaikka minkänäköinen.

Enkä ole Pietarissa lukenut. Ikinä koko kaupungissa käynyt. Ihan Suomessa luin lääketieteellisessä tiedekunnassa nuoreana ihmisenä kun ei vielä tiennyt miksi sitä isona rupeaa. Jossain vaiheessa tuli sitten inspis ja totesin, ettei minua kiinnosta ”mummojen persreikien tsiigailu”. Vaidoin ammattia eli musta tuli ”ikikliinikko”. Enpä ole ammatinvaihtoa katunut.