saanko luvan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Neña
Neña Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2007
Kirjoituksia: 30
Vastauksia: 285

Taaskaan en saa itseäni ilmaistua selvästikään niin selvästi kuin tarkoitin. Missään tapauksessa ei höpötykset ja pulinoinnit Orkista tule loppumaan! Enkä usko, että Ivanka tai OC:kään olisivat täältä kokonaan poistumassa, kyllä he vielä kylässä käyvät 😉 vai mitä?

Mutta minusta olisi jotenkin juhlallista, jos OC saisi perustaa 100:nen pulinaboxin ja se olisi kaikkien aikojen viimeinen ”pulinaboxi”. Se olisi kuin eläkkeellejäämisjuhla! Voitaisiin juhlia viimeisessä boxissa kunnon läksiäisiä, porukalla.

Ja jotta ymmärrätte, että jatkoa seuraa, niin pyydän nöyrimmästi lupaa Teiltä kaikilta Orkkilaisilta; Saanko perustaa seuraavan höpöttelyosion?

Itseasiassa minulla on jo suunnitelma nimestä, ensimmäinen kuva, aloitusteksti jne. mielessä odottelemassa… tarvitsen vain teidän siunauksenne uudelle alulle. Saisinko sellaisen? Uusi laatikko tulisi olemaan tietysti aivan kaikille avoin, juuri sellainen miksi me kaikki sen haluamme rakentaa. Vähän niin kuin pulinaboxi, samalla tavalla voimme jatkaa ja antaa sen sitten kehittyä sellaiseksi kuin haluamme.

En yritä astua kenenkään toisen saappaisiin, ne olisivat kuitenkin liian isot minulle pienijalkaiselle. Haluan vain päästää irti vanhasta ja antaa tilaa uudelle. Ivanka ja OC olisivat kunniavieraita uudella areenalla, kuten tietysti ihan kaikki muutkin :).

Sellaista siis mielessäni liikkuu… aiemmin jo luulin toivottelevani Ivankalle paranemisia, mutta huomaan etten sitä tehnytkään, joten pikaista paranemista IVANKA! 🙂