Saa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä devspain
devspain Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281

Saa ostaa ja rautakaupasta niitä saa.

Silti yhdyn edelliseen kirjoittajaan. Älä osta äläkä ammu, äläkä ainakaan anna tulitteita ala-ikäisille -ei edes pikkupommeja!

On nähty ihan tarpeeksi noita silmävammoja, käsivammoja, asuntojen tulipaloja jne ja kaikenlisäksi ainakin Devspainiä harmittaa jokaisen fiestan aikana tapahtuva pauke, joka saa tuhansia koiria (ja muitakin eläimiä) karkaamaan kodeistaan, hysteerisenä juoksemaan ja jäämään autojen alle, pelkäämään pommitusta siltojen alle jne. Monta murheellista iltaa vietetään kodeissa kun koira on karannut ja ehkä jalka katkenneena on kitumassa jossain moottoritien varressa kuolemaansa odotellen. Ilo vuoden vaihtumisesta jää siihen.

Jos ette usko, niin kuunnelkaapa ilotulituksen alkaessa, ensimäisen jysäyksen jälkeen ja pahimman paukuttelun hälvettyä kuinka alkaa meteli ja koirien haukunta kaikkialla. Eläinparat ovat aivan kauhuissaan.

Ilotulituksia on espanjassa ihan tarpeeksi, joten niitä ei enää tarvita uutena vuotena. Syökää rypäleitä ja nauttikaa vuoden vaihteesta muilla keinoin! Älkää paukutelko -nykymaailmassa on meteliä ihan tarpeeksi.